NAJNOVIJE
margin-top: 36px;

UDOVIČIĆ I MUŽAĆI: Uloga mladih ključna za perspektivu i budućnost regiona

Ministri Srbije i Albanije razgovarali su o značaju podsticanja povezivanja mladih kroz zajedničke regionalne programe i projekte. Ministar Udovičić je u toku razgovora istakao da država Srbija prepoznaje esencijalnu važnost učešća mladih u donošenju odluka kako na lokalnom, tako i na globalnom nivou, i da je za stvaranje stabilne i perspektivne budućnosti regiona ključna uloga mladih.

To se jedino može postići podsticanjem različitih vidova povezivanja i saradnje mladih iz regiona kako bi kroz međusobnu komunikaciju, razmenu informacija i druženje, prepoznali važnost uzajamnog uvažavanja i solidarnosti za napredak čitavog Balkana.

Jedna od tema sastanka bilo je i uspešno delovanje Regionalne kancelarije za saradnju mladih, koja je osnovana na inicijativu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, i kroz čiji se rad mladi međusobno umrežavaju i kroz zajedničke projekte direktno i uspešno sarađuju.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još...  NAŠE REPREZENTACIJE USPEŠNO ZAVRŠILE EVROPSKO Pobeđena Grčka dva puta, kod muškaraca Ukrajina na tronu
Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x