Bogdanović sa Lebronom u Lejkersima?Prema pisanju američkih medija, srpski košarkaš Bogdan Bogdanović mogao bi da postane novi igrač Los Anđeles Lejkersa. 

Bek Atlante ove sezone muku muči sa brojnim povredama, pa je više vremena proveo na tribinama nego na terenu. 

Američki novinar „Athletica“ Džon Holindžer analizirao je situaciju Tejlena Hortona-Takera i napomenuo da postoji šansa da ga trejduju za Bogdana Bogdanovića u Atlantu i da bi to bio odličan potez u kom bi svi profitirali.

„Lejkersi ne mogu da ponude za trejd nekog pika prve runde sve do 2027. godine, a čak i da to nije slučaj, morali bi da za eventualno pojačanje nađu igrača koji bi, po plati, bio odgovarajući. Horton-Taker prima 9,5 miliona dolara godiše i to je, za pomenuti klub, ‘srednja klasa', ali ako bi se tome dodao i pik prve runde iz 2027, kao i Kendrik Nan čija je plata pet miliona, onda bi Lejkersi mogli da dođu do nekoliko interesantnih scenarija kako bi doveli eventualno novog startera, koji bi bio plaćen od 15 do 20 miliona dolara na godišnjem nivou“.

Pročitajte još...  ON I JOKIĆ SU NAJBOLJI DVOJAC U NBA LIGI Bogdanović odao priznanje igračima Denvera, a posebno je njih istakao

 

 

Ukoliko bi Bogdanović postao novi igrač Lejkersa, bio bi ujedno i prvi Srbin posle Vladimira Radmanovića koji je igrao za „Jezeraše“ u periodu 2006-2009, a nakon legendarnog Vlada Divca.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare