KRALJ DIGAO FRKU Sa tri Spajdermena napravio neviđenu pometnjuZvezda Los Anđeles Lejkersa Lebron Džejms podigao je prašinu objavom na Instagramu.

Dok u SAD naglo rastu brojevi zaraženih koronom jedan od najboljih košarkaša NBA je na svoj profil postavio sliku tri Spajdermena koji jedni na druge upiru prstima i izjednačavaju se, a stavio im je i imena kovid-19, grip i prehlada.

Vrlo brzo je objava naišla na brojne negativne komentare, pre svega jer su NBA klubovi u velikim problemima oko odigravanja utakmica zbog ogromnog broja pozitivnih igrača.

Ekipe su prinuđene da potpisuju brojne košarkaše, čak i one koji su se povukli, kako bi popunili kadar i mogli normalno da odigraju utakmice.

Lebron je u startu bio blagi protivnik vakcinacije u NBA ligi. Nakon što se vakcinisao odbio je da bude jedan od onih koji zagovaraju vakcinaciju:

Pročitajte još...  Jokić, Denver i Minesota najgledanija serija u istoriji NBA plej-ofa

– Ovo nije pitanje rasizma ili neke slične teme gde ću uvek dati svoj sud. Ovo je pitanje vakcinacije i nečega što svako od nas unosi u svoje telo. Svako za sebe odlučuje i moj posao definitivno nije da nagovaram druge na to.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare