TO JE BOLNO! Jokić progovorio o spornoj situaciji!

On je imao šut za produžetak, međutim nije uspeo da pogodi, uz napomenu da je verovatno nad njim naprvljen faul koji nije dosuđen.

– Stvarno želiš da znaš? OK, imali smo tajm-aut, zatim sedam ili osam sekundi. Suštinski je ostalo četiri ili pet sekundi za akciju i razmišljao sam o tome ko će da me čuva. Džekson je brz, dobar, dobro se kreće, skočan je i ume da izblokira šut. Nisam želeo da idem desno jer je u reketu mogao da se pojavi još neko i ne želim da dođem do tako teškog šuta. Zato sam malo sačekao i otišao u sredinu, rekao sam da ću taj šut uzeti i zaista se osećam komforno pri ovakvim situacijama. Nemam dilemu oko ovoga, to je dobar šut – rekao je Jokić.

Pomenuo je Jokić i spornu situaciju

– Ne znam, mislio sam da će biti faul, momak je išao pravo na mene i to je malo bolno, biće bolno, ali mislim da ću preživeti – dodao je on.

Zatim je progovorio o kitikama da njevovi saigrači ne mogu bez njega.

– Svi me gledaju kao lidera i moram da budem mnogo bolji. Ne treba njih kriviti. Ja sam tu, pa onda svi ostali. Nije ovde samo jedan momak, ne možete da govorite samo o klupi, starterima, treneru. Sve je kolektivno. Ja sam prvi, pa onda svi ostali u grupi – zaključio je srpski centar.

Pročitajte još...  Komentatori vređali Nikolu Jokića i saigrače

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x