Boriša Simanić otkrio sve o dramiProšlo je pet meseci, nije još počeo da trenira, ali je mogao da doputuje u Španiju, da odgleda meč Saragose, pa je otvorio dušu u razgovoru za lokalni „El Periodico de Aragon“.

Simanić je vratio film na nesrećna dešavanja na Mundobasketu i meč sa Južnim Sudanom. 

– Neverovatan bol, kao da su me nožem uboli. Od tog momenta sam postao veoma zabrinut. Posle pet minuta sam otišao u kupatilo i video da krvarim. Tada sam shvatio koliko je sve ozbiljno. Odatle sam otišao direktno u bolnicu, gde su uradili testove i videli da moraju hitno da me operišu – kazao je Borisa Simanić.

Nastavio je u istom ritmu.

Pročitajte još...  Aleksandar Vučić dobio moćan poklon

– Probudio sam se iz anestezije bez saznanja da sam ostao bez bubrega. Prvo sam izgubio 2,5 litre krvi. Videli su da moraju da me operišu. Prvo nisu razmatrali o vađenju bubrega, samo su ga zašili. Ali, tečnost je nastavila da curi i morali su ponovo da me operišu, ovoga puta da ga potpuno izvade.

Naš košarkaš čeka zeleno svetlo lekara, kako bi mogao da krene sa treninzima.

 – Sjajno se osećam! Prošlo je pet meseci od povrede. Nadam se da ću uskoro početi da treniram, čim mi doktori daju zeleno svetlo. Bez obzira što se možda neću vratiti na teren do sledeće sezone

Pročitajte još...  NOVE VESTI O PASPALJU Otkriveno u kakvom je stanju legendarni košarkaš

Vratiće se u Srbiju na poslednje preglede i kada mu daju zeleno svetlo, krenuće da trenira.

– Nadam se da ću moći da zaigram do kraja sezone. Verujem da ću se vratiti mnogo bolji, jer je ovo učinilo da sazrim, da ojačam psihički. Sada mi nisu važne neke situacije na koje sam ranije obraćao pažnju, cenim male, svakodnevne stvari. Zdravlje cenim više od svega. Jednostavno, sada mogu da pružim najbolje.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare