Ubistvo Volodomira Jermakova u NemačkojStrašne vesti nam stižu iz Nemačke, gde se dogodilo ubistvo mladog 17-godišnjeg košarkaša Volodomira Jermakova. Zločin je počinjen u gradu Oberhauzenu, a ubica je dečak od 15 godina!

Košarkaš je sa saigračem Artjomom Kozačenkom išao na železničku stanicu, da bi ih u međuvremenu na ulici presrela grupa mladića, koja ih je prvo vređala bez razloga, a onda i fizički napala. Onda je zločinac izvadio nož i izbo Volodomira Jermakova, koji je bio član ART Džajantsa.

Policija je napadače identifikovala preko sigurnosnih kamera koje su postavljene u blizini, a kasnije se ispostavilo da je ubica višestruki prestupnik i da mu ovo nije bio prvi napad.

– Kako bi izbegao rat u zemlji rođenja, preselio se u Dizeldorf u julu 2023. godine gde je pronašao novi dom. Volodimir je bio veoma popularan među trenerima, saigračima i prijateljima i ostat će upamćena mlada osoba čiju je svakodnevicu karakterisala čista životna radost i sportska ambicija – piše na zvaničnoj stranici nemačkog kluba.

Pročitajte još...  Evo koliko je Nikola Jokić novca zaradio od Ol - stara

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare