Ništa od plavog kartona | SportBritanski Telegraf je preneo vest da FIFA planira da u upotrebu uvede plavi karton kao vid kazne, pored crvenog i žutog kartona.

Posle dobijanja plavog kartona igrač bi morao da izađe iz igre na deset minuta. Po pravilniku kažnjavali bi se igrači koji naprave dovoljno grub faul ili u slučaju igrača koji nemaju dovoljno poštovanja prema sudijama.

– FIFA želi da raščisti pitanje takozvanog plavog kartona. Nije istina da planiramo da ga uvedemo u najviši rang fudbala i svi izveštaji o tome su preuranjeni. Bilo kakvo testiranje, ako bude uvedeno, biće ograničeno na testiranje na nižim nivoima. Ovu temu ćemo ponovo otvoriti 2. marta – navodi se u saopštenju FIFA.

Pročitajte još...  Fudbaler IMT-a Nikola Vukić potpisao ugovor sa Al Džazirom

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 


Fudbal

Međunarodna fudbalska federacija (FIFA) saopštila je da ne planira da plavi karton kao vid kazne uvede u najviši rang fudbala, kao i da su izveštaji o tome preuranjeni.

Gradski stadion u Novom Pazaru
Fudbal

Tek što je nastavljeno takmičenje u našoj zemlji, već se dogodio skandal.

Bajer - Bajern
Fudbal

Veoma važan trijumf lidera.

Zoran Timić Tima
Fudbal

Veliku pompu izazvao je serijal „Ultras – Timina priča“, u kom nekadašnji vođa navijača Crvene zvezde – Zoran Timić Tima govori o navijačkim danima.

Inter

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare