Čumić: Ovo nije kraj između mene i Vojvodine

Popustila je Vojvodina i ipak na kraju prodala svog kapitena Rubinu. On se posle potpisivanja četvorogodišnjeg ugovora sa ruskim klubom i oprostio od sada već bivšeg kluba.

– Pre svega bih želeo da se zahvalim Vojvodini na svemu što mi je pružila, što me je fudbalski vratila u život i pomogla mi da opet odem u inostranstvo. Verovao sam u sebe kada sam dolazio, ali sam isto tako verovao klubu, koji je ispoštovao sve što je bilo dogovoreno. U Vojvodini sam doživeo moje najlepše trenutke u karijeri, uživao sam u svakom danu, treningu, utakmici, trudio sam se da u svakom trenutku dam svoj maksimum, da svaku utakmicu igram sa mnogo energije. Mislim da sam se Vojvodini odužio na najbolji mogući način, pre svega mojim odnosom prema klubu i navijačima, a posle toga rezultatima koje sam postizao, na kraju je stigla kapitenska traka, to je do sada i najveći uspeh u mojoj karijeri. Želeo bih da se zahvalim navijačima na podršci, na ljubavi koji su mi dali, ispunio sam svoje obećanje kada sam rekao “da ću iz Srbije otići samo u inostranstvo “.

Zahvalio se Nikola Čumić na dozvoli za ovakav transfer, poručio da u srpskom fudbalu za njega postoji samo jedan klub, sa kojim će mu se ponovo ukrstiti putevi.

– Takođe isto sada mogu da im poručim, da za mene u Srbiji ima samo jedan klub, da je Vojvodina moja najveća ljubav u dosadašnjoj karijeri i da je od danas bogatija za jednog pravog i iskrenog navijača, a ja se nadam da ovo nije kraj između mene i Vojvodine. Zahvalio bih se klubu koji mi je izašao u susret za ovaj transfer, koji je uradio sve da me zadrži, ali jednostavno ponudu koju sam dobio nisam mogao da odbijem, jer ovakva ponuda ne stigne dva puta u zivotu…Za kraj hvala Vam svima na svemu, bodriću našu Vošu i radovaću se svakoj pobedi! Mi smo jedno, to je naša snaga!!

Pročitajte još...  Bazel tone, ali navijači dominiraju (VIDEO)

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!