Turčin nije hteo da pogleda Tadića, razlog je traka i nameštena afera



O čemu se radi? Turski fudbaler Orkun Kokču nije želeo da pogleda Tadića u oči, niti da se rukuje sa njim kada su prišli glavnom sudiji Daniju Makeliju, kao što to inače i rade kapiteni timova uoči meča.

Bio je potpuno ravnodušan na postojanje srpskog fudbalera… Sredinom februara Dušan Tadić je bio „na stubu srama“ u Holandiji zaslugom Veslija Snajdera, inače bivšeg igrača Ajaksa. Snajder je optužio Tadića da namerno nije nosio kapitensku traku u znak podrške građanima Turske i Sirije koje su pogodili zemljotresi.

– Ajaks je jedini koji nije imao to? Mislim da je to poseban slučaj. Tako veliki klub je morao da se uključi u kampanju. Moraš da pokažeš podršku, ne razumem zašto nisu – naveo je tada Holanđanin i praktično optužio našeg asa.

Čini se da je to stiglo i do Orkuna Kokčua, reprezentativca Turske, koji je želeo da „ignoriše Tadića kao što je i on poziv da se ponese kapitenska traka u znak podrške“. Tadić je neko vreme uoči utakmice čekao da ga Kokču pogleda i da se rukuju, međutim na kraju se i sam sklonio od Turčina.

Pročitajte još...  Jedini koji je bio veći od fudbala, Kusturica mu posvetio fil, Napoli stadion, a planeta divljenje - Maradona



Izvor: Alo.rs

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare