Terzić rekao – društvene mreže su zlo

Prethodnih dana “gorele” su društvene mreže, na njima je buknuo rat čelnika Zvezde i golmana Milana Borjana, ali i članova njegove porodice.

Čini se da je to poslednji put da će se tako voditi “obračuni” u crveno-belom taboru.

– Ozbiljan smo klub i ako igrači imaju pretenzije da budu ozbiljni i profesionalni, ne može se komunicirati preko društvenih mreža. To je neprofesionalno. Borjan je kapiten ekipe, lider svlačionice, igrač koji je mnogo dao Crvenoj zvezdi i ja bih voleo da Borjan završi karijeru u Crvenoj zvezdi. Sa svoje pozicije, učiniću sve da on karijeru završi u Zvezdi. Da li će to učiniti ili ne, da li će produžiti ugovor… On ima još godinu i po dana ugovora – naveo je prvi čovek crveno-belih Zvezdan Terzić za “Informer”.

Pročitajte još...  Trener Radničkog pred povratak na "Marakanu": Zvezda ima najjači igrački kadar u poslednjih 20 godina

U narednom periodu ponašanje igrača na društvenim mrežama biće dodatno praćeno. Spreman je i klupski akt koji će regulisati šta se sme, a šta ne.

– Pravna komisija Crvene zvezde već je spremila dopunu disciplinskog ugovora, koja će regulisati ponašanje igrača i njihovih porodica na društvenim mrežama. Generalno, društvene mreže su zlo, a mi moramo da se ponašamo u skladu sa veličinom kluba. Nećemo sa članovima porodica komunicirati preko društvenih mreža.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!