Cvele otkrio sve tajne o Zvezdi

Vladimir Cvetković, legenda košarkaškog kluba Crvena zvezda i bivši direktor FK Crvena zvezda iz vremena kada je tim osvojio Ligu Šampiona, proglašen je počasnim predsednikom KK Crvena zvezda na Skupštini kluba koja je održana 27.12.2021. godine u Beogradu.

Ova odluka je izazvala izuzetno pozitivne reakcije celokupne, a posebno zvezdaške javnosti, jer Vladimir Cvetković je za sve što je učinio za svoju Crvenu zvezdu – to i zaslužio!

Vladimir Cvetković je tako nakon nobelovca Ive Andrića postao drugi počasni predsednik kluba i tako svojoj jedinstvenoj i prebogatoj karijeri (koju je posvetio Crvenoj zvezdi) dodao još jedno priznanje koje je zaslužio!

– Opus Vladimira Cvetkovića teško staje u jedan tekst. Radi se o čoveku koji je na mnogo načina kreirao prebogatu istoriju našeg Košarkaškog kluba i koji je tokom karijere igrao samo za jedan klub – našu Crvenu zvezdu! Veliki Vladimir ili za svakog Zvezdaša prosto Cvele je neko koga svako kome je crveno-bela boja pri srcu zna. Kao što zna i šta je dao našoj Crvenoj zvezdi. Neko ko je bio košarkaš među fudbalerima i fudbaler među košarkašima, ali na prvom mestu, čovek koji i danas voli Crvenu zvezdu svim svojim bićem. Iskreno i iz srca – navode sa Malog Kalemegdana.

Pročitajte još...  Zvezdin novajlija često mora da objašnja ovo

Crvena zvezda je u susret 80. rođendana Vladimira Cvetkovića  (24. maja 2021. godine) napravila veliki intervju sa velikanom KK Crvena zvezda.

– Cilj je bio da taj intervju bude deo istorijskog opusa i arhive kluba, ali i svedočanstvo o životu jednog od najvećih Zvezdaša i najvažnijih ljudi u istoriji našeg kluba i Sportskog društva. Proglašenje za počasnog predsednika je idealna i prava priliku da ovaj intervju prezentujemo našim navijačima, sa željom da ostane svedočanstvo o Cveletovim počecima, prvim košarkaškim danima, najvećim uspesima kao igrača KK Crvena zvezda, kasnije i prvog operativca FK Crvena zvezda, uz brojne anegdote i informacije koje ćete po prvi put moći da čujete. Da ostane upamćen za sva vremena, ali i kao svedočanstvo za buduća pokolenja Zvezdaša.

Pročitajte još...  SVI ŽELE DA GLEDAJU ZVEZDU Sever rasprodat, za jug još malo karata

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!