KAKVA VEST ZA „DELIJE“! Sprema se rekonstrukcija „Marakane“, Zvezda u stadion ulaže 55 miliona evra!Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić govorio je o promenama koje se spremaju.

– Pre tri godine smo sproveli nagradni konkurs za idejno rešenje za novu „Marakanu“. Imali smo dva rešenja, sa i bez atletske staze. Odlučili smo se za prvu varijantu, dakle sa atletskom stazom, jer su navijači zahtevali da se ne menja osnovna konfiguracija „Marakane“ kako bi i rekonsturisan stadion podsećao na slavne dane. To je uradila italijanska državna kompanija, i po tom modelu ćemo rekonsturisati „Marakana“. To će koštati 55.000.000 evra. Obezbedićemo taj novac, imamo plan i kako. Rekonstrukcija će krenuti 2023. godine, radiće se fazno da bi moglo non-stop da se igra. Kao Real sada – rekao je Terzić za „Mozzartsport“.

Pročitajte još...  Milojević zadovoljan igrom "klinaca", osvrnuo se i na paklen raspored koji sledi

KAPITEN OSTAJE U ZVEZDI?Terzić još jednom o Borjanu i Stankoviću, spreman je da uradi sve!

Plan je preseljenje u Surčin.

– Ideja nam je da kupimo oko 25 hektara zemljišta oko aerodroma. Plan nam je da tamo pravimo trening kamp, jer je to ovom klubu potrebno. Tu će biti naučni institut, devet terena, tu će biti koncentrisana sva pamet u ovoj državi. Svi ćemo tamo da se preselimo – dodao je Terzić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare