Dejan Stanković o sukobu sa Milanom Borjanom: Uvek sam za varnice– I treba da budu varnice kada je jaka svlačionica. Ja sam uvek za to. Veliki klub, velika očekivanja, velike su i varnice. Te varnice treba uvek da ostanu u svlačionici. Meni se sviđa kada je reakcija, znači da nam je svima krivo. Ako ne uspemo da pobedimo, znači da nam je svima krivo. Bilo bi baš teško i ružno da se svi istuširamo, da svako ode kući kao da ništa nije bilo i da se pređe lagano preko nekog neuspeha i nepobeđene utakmice – kazao je Dejan Stanković za „Telegraf“.

KAKVA VEST ZA „DELIJE“! Sprema se rekonstrukcija „Marakane“, Zvezda u stadion ulaže 55 miliona evra!

Pročitajte još...  Dirljiva poruka Aleksandra Dragovića | Sport

Nastavio je u istom ritmu.

–  Jednostavno gde je jaka svlačionica, treba da budu i jake varnice, ali da ostanemo grupa kao što jesmo i da idemo napred, da se izvuku pouke, da se izvuku greške, da se ojača kao grupa, a mi smo to toliko puta i pokazali. Što se tiče toga, ja ne brinem nikako. Jaka je i dalje grupa, jaka je svlačionica i treba da bude tako – jasan je Stanković.

KAPITEN OSTAJE U ZVEZDI?Terzić još jednom o Borjanu i Stankoviću, spreman je da uradi sve!

Zvezdan Terzić je istakao da Stanković sigurno ostaje u Zvezdi, dok će uraditi sve da kapiten Milan Borjan bude zadovoljan…

Pročitajte još...  Šerif Ndiaje oduševljen trenerom Zvezde

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare