Zvezdin karavan nastavio obilazak beba u Vojvodini

Akcija “Od rođenja mog”, koju naš klub sprovodi u saradnji sa beting partnerom “Mocart”, izazvala je veliko oduševljenje i tokom drugog dana našeg puta kroz Autonomnu Pokrajinu Vojvodinu. Novogodišnji karavan krenuo je od Sombora, a obišli smo mališane u Bačkoj Palanci, Rumi, Inđiji, Beškoj, Krčedinu, Staroj Pazovi, Šimanovcima i Surčinu.


‌Zvezdine bebe su bile oduševljene Deda Mrazom koji se fotografisao sa svim porodicama i obradovao dečake i devojčice novogišnjim poklonima. Zvezdine pesme su bile neizostavan deo druženja, koje je proteklo u sjajnom raspoloženju. Roditelji su isticali da su bebe učlanjene odmah nakon rođenja, kao i da je to samo dokaz da je ljubav prema Crvenoj zvezdi stvar kućnog vaspitanja. U domovima naših navijača primetili smo mnogo motiva sa grbom našeg tima, a svi članovi porodica su nosili crveno-bele boje.


U Somboru su obradovana  četiri najmlađa člana našeg kluba, a upravo u ovom mestu napravljena je i “bakljada” pri dolasku crveno-bele ekspedicije. 


‌Zvezda nastavlja već sutra svoj novogodišnji karavan, kada će Deda Mraz pokloniti još mnogo paketića bebama rođenim na opštini Novi Beograd u našem glavnom gradu.

Pročitajte još...  Mijailović najavio 171. večiti derbi

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!