OBRADUJTE SVOJE NAJMILIJE U 2022. GODINI Najlepše čestitke za Novu godinu

Nova godina, u životu svakog čoveka predstavlja nešto posebno.Neka to bude dan kada ćete svima onima koje volite pokazati koliko vam je stalo i izraziti im zahvalnost za sve što vam pružaju.

Većina ljudi, kako kod nas tako i u svetu, 31. decembra u ponoć šalje poruke svima onima do kojih im je stalo, a mi vam predstavljamo neke od najlepših novogodišnjih čestitki.

Klasične poruke

– Neka vam i ova Nova godina, donese ostvarenje najlepših želja, neka stvori nove nade i snove koje ćete realizovati svake naredne godine ako ne uspoete ove! Srećna Nova Godina, od mene sve najbolje!

– Da vam sve bude na veselje i radost, Nova godina stiže i neka se čestitke i lepe želje samo nižu jedna za drugom, a među njima neka su i ove moje! Srećna Nova Godina!

Pročitajte još...  HOROSKOP DREVNIH MAJA OTKRIVA VAŠU SUDBINU Saznajte šta do sad niste, o svom životnom putu

– Od sutra dobijaš praznu svesku od 365 strana, i potrudiu se da na scvakoj ispišeš najlepše snove i želje i da ih ostvariš i veruješ u sve ono što ti i ja želim! Srećna Nova Godina!

– Danas ti šaljem poruku koju ću uvezati mašnom od najlepših želja, a u kutiju ću spakovati sreću, zdravlje i najveće radosti, pa ti otvori i sve neka ti je na zdravlje! Srećna Nova Godina!

 -Sve neka su vam lepe radosti i osmesi na licu, sreća u srcu i ljubav u duši, neka je na zdravlje! Srećna Nova Godina!

Za najbolje drugarice i drugove

– Da osmehom zračiš i da od sebe odagnaš tugu, liniju života da imaš dugu, To su najlepše želje, koje se ovako porukom kratkom mogu poželeti drugu! Srećna Nova godina druže, neka te svi dani u njoj dobro služe.

Pročitajte još...  Obratite pažnju šta piše na konzervi: Ova tunjevina nije dobra za osobe sa povišenim holesterolom

– Neka ti se svi tvoji najdragoceniji snovi, što pre ostvare i na javi. Samo najlepše i najvedrije misli da se tebi motaju po glavi. Neka ti voljeni ljudi uvek budu deo života, neka te obasja sreće i ljubavi lepota. Sve ti ove lepe želje, sada šaljem ja, i želim da ti sve u Novoj godini počinje sa DA!. Srećna Nova godina, drugarice najbolja i moja “sestrice” jedina i iskrena.

Poznati citati i duhovite poruke za srećnu Novu godinu

– Napravimo i večeras zajednoi mi pravi dar-mar, srećna Nova godina, uvek budi u srcu mlad,I kada u licu budeš sasvim star! Srećna Nova Godina!

– Neka na moju radost i vceselje, vama se ostvare sve najveće želje, Nek sve bude snova ostvarenje, ja u vas imam veliko poverenje, nek sve bude sreća, ljubav i poštenje! Srećna Nova Godina!

Pročitajte još...  HOROSKOP ZA 20. SEPTEMBAR Jarcu greške na poslu, Strelcu nerazumevanje sa partnerom

– Da bude i zdravlja i ljubavi i sreće, da se ostvare svi snovi i želje, I one manje i one najveće! Srećna Nova Godina!

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!