ZA NE POVERATI! Kiša riba na samom kraju 2021. godine okupala Teksašane (VIDEO)

Stanovnici Teksarkane grada u Teksasu imali su priliku da budu posmatrači neobičanog događaja na kraju 2021. godine – sa neba su padale ribe.

Teksarkan je udaljene skoro 350 kilometaraa od Dalasa – videli su ribe kako pada sa neba u sredu i sleće u njihova dvorišta ili trotoare, izvestio je KKSKSV.

“2021 izvlači sve trikove… uključujući i kišu ribe u Teksarkani danas. I ne, ovo nije šala“, napisao je grad Teksarkana u objavi na Fejsbuku.

Grad je saopštio da je kiša riba fenomen koji se naziva “životinjska kiša” koja se dešava kada se male vodene životinje, poput žaba, rakova ili malih riba, ponesu u vodene izljeve koji se javljaju na površini Zemlje.

Pročitajte još...  SKORO SVAKA SRPSKA KUĆA IMA OVE NAVIKE Privlače bedu i neimaštinu, promenite ih

Džejms Audirš je rekao za VCIA da je radio u prodavnici polovnih automobila kada je čuo glasnu buku napolju.

“Čulo se jako grmljavino i kada smo otvorili vrata zaliva, pogledao sam napolje i padala je jako jaka kiša i riba je udarila o zemlju“, rekao je on izdanju.

Druga osoba je objavila video na Tviteru sa natpisom: „Da. Riba je padala i u mojoj kući“.

Ovo nije prvi put da riba pada sa neba. U 2017. godini, nastavnici i učenici u osnovnoj školi u Orovilu, Kalifornija, prijavili su da su videli 100 riba sletelo na školsko igralište i krov, prema KTVU.

„Iako je neuobičajeno, dešava se, što se vidi na nekoliko mesta u Teksarkani danas“, napisao je grad Teksarkana u objavi na Fejsbuku. „I molim vas, za dobro svih, hajdemo što tiše na prstima u 2022.

Pročitajte još...  Ako vas muž izluđuje i pravi probleme, evo šta da uradite: Čuveni ruski psiholog otkriva kako da sačuvate svoj brak

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!