“Nije mi žao ni njegove ŽENE, sama je KRIVA”: Nije želela da mu bude DRUGA, pa ga je uslovila, a danas je SIGURNA u jedno!

Ovo je Emilijna priča. Ispovest ove žene je uzrmala javnost.

– Niko ne želi da bude druga žena, barem ja tako mislim. Nikad nisam ni sanjala da ću se zaljubiti u oženjenog muškarca, ali eto desilo se. Samo jedan njegov pogled bio je dovoljan da izgubim razum potpuno. – rekla je ona.

– Džon i ja smo se upoznali u firmi u kojoj smo radli. Provodili smo dosta vremena zajedno. Iako mi se dopadao nisam imala nameru da budem sa njim. Godinu dana smo se samo družili, a ja sam imala i partnera u to vreme. Mislila sam da naš odnos nema budućnost i nisam ništa činila dok mi jednog dana on nije dao signal. Jasno mi je stavio do znanja da mu se dopadam – nastavila je Emili svoju priču.

Pročitajte još...  Opasan trend se preselio u školske klupe: Đaci masovno koriste aplikaciju "koliko košta tvoj autfit" za ismevanje dece koja nemaju markiranu odeću

– Ljudi oko mene su primetili da sam zaljubljena i srećna, ali nisu želeli da budem nečiji “drugi izbor”, međutim ja sam znala da sam upoznala čoveka svog života – iskreno je priznala.

– Ubrzo smo započeli vezu, i skrivali se godinu dana. Iako mi je bilo lepo u toj vezi, pomisao da moramo da držimo vezu u tajnosti me je izluđivala, pa sam insistirala da sve kaže ženi. Tako je i bilo, on je raspravio sve što je imao sa njom i podneli su papire za razvod – prisetila se ona kako je sve krenulo.

– Danas sam ja njegova supruga i sigurna sam da me nikad neće prevariti. Nije mi žao ni njegove žene, trebala je više pažnje da mu posvećuje, pa nikad ne bi ni pomislio da je ostavi – rekla je Emili.

Pročitajte još...  VIC DANA Idu dve žabe ulicom...

– Nisam najponosnija na način na koji je počela naša veza, ali ljubav je presudila. Da je ljubavi bilo dovoljno u njihivom braku, na nikakve šanse ne bih imala – zaključila je ona.


"Živim u HAREMU": Elena se pre 10 godina udala za Egipćanina i evo kako izgleda njen ŽIVOT!


Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!