Susrela se sa UBICOM svoje ćerke: Majka HEROJ je uradila neverovatnu stvar na suđenju, svi su JECALI dok su ih gledali

Džordan je jednog dana poneo pištolj svog očuha kako bi se hvalio u društvu. Poželeo je da isproba vatreno oružije i prvi metak je želeo da ispuca u pod, a kako pištolj nije opalio on ga je uperio u pravcu Lordes i ponovo povukao obarač.

Nažalost, ovaj put je bio fatalan za devojčicu.

Adi, majka devojčice je poželela ubici sve najgore i da istrune u ćeliji, ali se onda predomislila. Shvatila je da je i on samo dete i da je ceo život pred njim.

Zato je odlučila da uradi neverovatnu stvar, na suđenju je prišla mladiću i jako ga zagrlila i zamolila da mu se kazna smanji. Postigli su dogovor da nakon godinu dana u zatvoru Džordan sa Adi krene po Floridi kako bi drugim mladim ljudima pričao o svom iskustvu i o opasnosti koje vatreno oružije nosi.

Pročitajte još...  MOZGALICA KOJA JE ZALUDILA MILIONE Za deset sekundi otkrijete koje je pravo jaje

Printscreen/Youtube

 

Adina fascinantna hrabrost i sposobnost da oprosti ovakvo delo ne samo da će promeniti život i njij, ali i Džordanovoj budućnosti i sigurno će mnoge živote dotaći njihova priča.

 

Mesecima je VARAO trudnu ženu sa koleginicom, a kada joj je priznao zašto je to uradio dobio je titulu najvećeg JADNIKA na svetu

Ima 69. godina i izgleda kao BOMBA: Baka ima JEDANAEST unuka, profesionalna BODIBILDERKA, a bila je i mis Amerike!


Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!