SLIKA KOJA JE ZALUDELA INTERNET: Pronađite 4 životinje koje se kriju na ovoj fotki, da li ih vidite?

Ne radi se samo o tome koliko vas služi vid, već i o vašem talentu da uočite detalje… Slika koju je jedna korisnica Facebook-a podelila na svom profilu zaludela je korisnike ove društvene mreže.

Za razliku od testova koji kruže Internetom i koji su najčešće osmislili psiholozi, ovde je reč o fotografiji koju je napravila jedna sasvim „obična“ žena, nije nikakav trik u pitanju, niti ćete saznati nešto o svom karakteru ako „rešite“ zagonetku… Pitanje je samo kolika je vaš moć zapažanja.

Azur Maršmelou je prilikom šetnje oko svoje kuće u Tel Avivu primetila neobično kretanje u visokoj travi pored puteljka. Kada se približila da vidi o čemu se radi, ugledala je četiri bebe kameleona kako vise s grančica i odmaraju.

Pročitajte još...  OVO JE OMILJENA HRANA MONAHA IZ HILANDARA Na Svetoj Gori svakodnevno je jedu, i za to imaju dobar razlog

„Iako su se gotovo savršeno stopili s prirodom, uspela sam da ih uočim. Sada svaki put kad prolazim pored tog mesta proverim da li su svi na broju“, rekla je za portal „The Dodo“.

Fotografiju beba kameleona koje su se stopile sa travom, objavila je na svom Facebook profilu, a svoje prijatelje i pratioce je pozvala da odgonetnu gde se životinje nalaze…

Samo retki su uspeli da odgovore izazovu i uoče sve životinjice… Proverite da li ste i vi među njima!

A evo i rešenja…

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!