Zbog njih delujemo STARO i UMORNO : Stručnjaci kažu da je ova MASKA najbolje rešenje za podočnjake, a praktično ne moramo da je pravimo!

Osim što delujemo starije, podočnjaci doprinose tome da izgledamo bezvoljno, otečeno i neispavano. 

Najbolje rešenje za podočnjake ne mora biti uopšte skupo

unsplash.com

 

Maska za oči od kokosovog ulja je najefikasnije i najkorisnije rešenje kada je u pitanju uklanjanje podočnjaka ili teških kesa oko očiju. Jednostavno umasirajte nekoliko kapi ispod očiju da biste se rešili tamnih krugova. Možda ćete to morati da radite svaki dan da biste postigli brže rezultate, super je što sa ovom maskom možete i da prespavate. Ako želite da postignete jači efekat i ubrzate proces možete pomešati sa uljem i nekoliko kapi ružine vodice. 

Zamrznite kašiku

Ne, ovde ne mislimo na dijetu i odlaganje kašike, mislimo da bukvalno treba da zamrznete kašiku. Stavite je pod mlaz hladne vode i ostavite da prenoći u zamrzivaču. Prislonite ujutru spoljnu stranu kašike na oči. Hladnoća će smanjiti otečenost i relaksirati područje oko očiju.

Pročitajte još...  DOSADILO MU SOLO Momak sa Karaburme traži devojku od 20-29 godina, mesto gde je okačio oglas govori više od reči

Marama u kosi je ponovo u MODI, neka ovaj "posebni" detalj bude vaš NOVI STIL

Čuvajte se ovakvih PODVALA: Naručila prelepu haljinu od lateksa, a stiglo joj nešto NEOČEKIVANO


Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!