“Prevario me u novogodišnjoj noći”: Dok je pijana ležala na kauču, na PODU u kuhinji muž joj je “SPAVAO” sa drugom

– Još uvek je u meni, ta stara priča, još smo zajedno, ali ništa nije isto – naglašava ona.

Prijatelji su im ponudili putovanje. Izdavala se kuća sa pet spavaćih soba, ostala su samo dva mesta. Ivan, Beatin suprug, bio je impresioniran ovim predlogom, jer je želeo da novogodišnju noć provede na neobičnom mestu.

Otišli ​​su. Kuća je bila zaista divna, svaki par je doneo hranu i alkohol. Sledećeg dana je trebalo da bude sankanje, da pečemo kobasice na roštilju. Vreme je bilo lepo, bilo je hladno i padao je sneg.

– Bio je jedan par koji mi nije ulivao poverenje. Posebno ta žena, Dominika. Bila je privlačna, ali na tako poseban način. Nije bežala od estetske medicine, njene grudi su takođe bile prilično veštačke. Istaknuti dekolte, oštra šminka. Za mene nikakva klasa, ali bila je tip koju vole momci – kaže Beata.

Pročitajte još...  Deca u bivšoj Jugoslaviji su bila sposobnija: Sada se 18-godišnjak ne razlikuje mnogo od desetogodišnjaka

Dominika je bila bučna, smejala se bez razloga, prkosno je hodala. Njen muž je bio prilično tih i stidljiv, nije obraćao pažnju na to, iako Beata smatra da “normalan momak ne bi izdržao tako nešto”.

– Ali ostala gospoda su slinila na nju, a i moj muž. Pretvarali su se drugačije, iako smo mi žene sigurno osećale tako čudnu neprijatnost. Sa Dominikom smo bili kao iz neke druge bajke. Doterana 40-godišnjakinja, ali sa drugačijim stilom. Bila je takva seks bomba – vraća se u sećanja Beata.

Zabava je, međutim, bila uspešna, zabavna, mnogo šale, mnogo smeha. Bilo je i dosta alkohola. Beata ne pije jer joj se od alkohola spava. Ali posle ponoći popila je nekoliko čaša šampanjca. I kako kaže, nekoliko previše, jer je zaspala baš na kauču.

Pročitajte još...  VIC DANA Pita učiteljica Pericu zašto nije bio u školi...

– Probudila sam se oko 3 sata ujutru, dnevna soba je bila prazna, kuća je bila tiha. Otišla sam u našu spavaću sobu, ali Ivana nije bilo. Odlučila sam da ga potražim – kaže Beata.

Našla ga je u kuhinji sa Dominikom. U nedvosmislenoj poziciji. Prvo je nisu ni videli, probudili su se kada je upalila svetlo.

– Pobegla sam u spavaću sobu, Ivan je krenuo za mnom. Naravno, počeo je da govori da to nije ono što ja mislim. Obuzeo me prazan smeh. Kako nije? Moj muž je imao seks sa nepoznatom ženom u kuhinji, a ja mislim da je to neka zabava, baš takav predah u dosadnom, sivom životu – retorički pita Beata. Izvinio joj se, objasnio da je previše popio. Nije htela da razgovara sa njim. Odlučila je da ode kući. Mogla je da vozi, bila je potpuno trezna. Ostavili su poruku na stolu da su dobili hitan poziv.

Pročitajte još...  "U KRV SE PRETVARA" Amerikanci daju 100 dolara za jedan list, a ovo najzdravije povrće raste kod nas

– Kakav je bio ovaj povratak, ne treba da govorim. Celim putem u tišini. Nisam htela da pričam sa Ivanom, nisam želela da čujem njegove glupe izgovore. I nisam znala šta sada da radim – kaže Beata.

Kod kuće se moj muž žalio i bilo mi je jako žao. Rekao je da ga je Dominika isprovocirala, da je previše popio, da nije znao šta radi. Da to ništa nije značilo, on voli Beatu. Da mu oprosti, makar i zbog dece.

– Nisam znala šta da radim, trebalo mi je vreme da razmislim. Ostali smo zajedno, iako mi je teško da pričam o oproštaju. Urezalo se u meni kao ogrebotina, ništa više nije isto. Još smo u braku, ali pamtim ovu novogodišnju noć. Sećam se da me je prevario i od tada smo ovaj dan provodili kod kuće – kaže Beata.

Pročitajte još...  ŽENA OTKRILA DA JE BUDUĆA SNAJKA NJENA DAVNO NESTALA ĆERKA Prepoznala je po jednom detalju, a onda je usledio šok

Ne zato što se plaši još jedne prevare. Izgubila je želju da nešto zajedno rade, a doček Nove godine će uvek biti povezan sa jednim. Danas ima skoro 50 godina i sa većom distancom gleda na život. Ali ipak, postoje neke stvari koje se ne mogu zaboraviti.


"PRETURALA MI JE PO STVARIMA DOK SAM SVIRALA": Još jedna JEZIVA ispovest o NASILJU iz muzičke škole u Beogradu

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!