TUMAČENJE SNOVA Evo šta znače vaši snovi o prošlostiStari Egipćani su čak imali i knjige za njihovo tumačenje, a postojali su i stručnjaci koji su se specijalizovali za tumačenje snova.

Ova fascinacija snovima zadržala se od davnina do sadašnjih vremena.

Da li ste nekada sanjali trenutke iz prošlosti i pitali se šta ti snovi znače?

Snovi o prošlosti obično su povezani sa sadašnjošću

Sanjati o svojoj prošlosti nije čudno, jer svi imamo podsvesnu želju da razmišljamo o našoj prošlosti, da ponovo proživljavamo dobra vremena i upijamo nostalgiju. Snovi o vašoj prošlosti mogu biti jedan od načina na koji vas vaša podsvest podseća na nešto slično događaju sa kojim ste se ranije susreli.

Pročitajte još...  Devojka sa plavim ocima - Lajk.rs

Ako se vaš san odnosi na određene ljude iz vaše prošlosti, to može značiti različite stvari. Snovi o prijateljima iz detinjstva mogu značiti da čeznete za jednostavnijim vremenom i da su to lica koja podsvesno povezujete sa slobodom i smanjenim stresom iz detinjstva. Snovi o nekom iz vaše prošlosti ko vam je bio neprijatan mogao bi ukazivati na to da vaša podsvest vrši zamenu, koristeći osobu iz vaše prošlosti kao zamenu za sadašnjeg poznanika koji izaziva iste emocije u vama, piše The List.

Na kraju, ako ste nedavno imali san o prošlosti, prvi korak u njegovom tumačenju može biti razmišljanje o tome šta u sadašnjosti trenutno zauzima vaše misli.

Pročitajte još...  Ispovesti muskaraca koje su zene varale

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare