BABA VANGINA PREDVIĐANJA ZA 2022: Nova pandemiju kreće iz Sibira, glad iz Indije

Dar da vidi budućnost Baba Vanga je strekla, kako je tvrdila sa 12 godina, kada je potpuno oslepela. Do sada je poznato da je predviđala prirodne katastrofe, krizu vode i invaziju vanzemaljaca do kraja sledeće godine.

Nazvana Nostradamus Balkana, njene vizije su devedeset odsto slučaja tačne i uključuju tragediju u Černobilu, smrt princeze Dajane i raspad Sovjetskog Saveza.

Uprkos izazovnoj 2021. za ceo svet, Baba Vangina sledeća prognoza puna je propasti i tame.

Tektonske promene u 2022. godini

Najlakše je poverovati u prvo, od svih njenih predviđanja za 2022. godinu, gde ona kaže da će tehnologija preuzeti primat, sa ljudima koji će sve više vremena provoditi pred ekranima.

Pročitajte još...  Dr Ranko Rajović o greškama u vaspitanju: Zbog ovoga će naša deca odrasti u frustrirane ljude

Ona je takođe predvidela još jednu pandemiju, ovoga puta otkrivenu u Sibiru, izazvanu smrznutim virusom koji će biti oslobođen klimatskim promenama.

U međuvremenu, mnoge gradove će pogoditi nestašica vode sa političkim posledicama jer su zemlje prinuđene da pronađu alternative, nastavlja se prognoza.

I vanzemaljci će napasti planetu tako što će poslati asteroid da traži život na Zemlji sa neprijateljskim ishodom.

Baba Vanga, čije je pravo ime Vangelina Dimitrova, takođe je predvidela glad u Indiji, gde će temperature navodno dostići 50 stepeni, što će prouzrokovati da skakavci napadaju useve.

Na planu je još zemljotresa i cunamija, prema mističarki koja je pričala o “intenzivnim naletima poplava” u Australiji i delovima Azije.

Pročitajte još...  ZIDANA POD PLAŠTOM TAJNE Radio sam popravku u misterioznoj zgradi bez prozora u Njujorku - evo šta sam video

Mnogi ljudi veruju da se predviđanja Babe Vange i dalje ostvaruju nakon njene smrti 1996. godine.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!