Tumačenje SNOVA: Šta znači sanjati zelene, crvene ili trule JABUKE?

Jabuke su simbol mudrosti, znanja i prosperiteta. Mogu se čitati i kao nagrada. Zelene jabuke predstavljaju ljubav koja još nije procvetala. Šta još kaže knjiga snova o snovima u kojima se pojavljuju jabuke?

Tumačenje snova – jedite jabuke

Jedenje jabuka u snu simbolizuje harmoniju i zadovoljstvo, kao i plodnost. Vezano je za seksualnost i želju kao nešto što nije preporučljivo u datom trenutku života – može biti povezano sa zaljubljenošću u osobu koja nije trenutni partner.

Tumačenje snova – jabuke

Tumačenje snova kaže da jabuke razbacane po zemlji znače lažne prijatelje koji deluju protiv vas, koji su već skovali gadan plan protiv vas i uskoro će ga sprovesti.

Pročitajte još...  Krava beži od policije u Los Anđelesu

Takođe pogledajte: drvo jabuke

Jabuke koje vidite u snovima takođe sugerišu da treba da vodite računa o svom zdravlju i da ga nikada ne potcenjujete. Vredi više brinuti o sebi. Možda čak idite kod doktora na detaljan pregled.

Alternativno, jabuke, prema knjizi snova, mogu značiti stalno mučne situacije, ljude, probleme. Osećate da niste dovoljno dobri i da još uvek morate nešto da poboljšate, iako ljudi oko vas i vaše kolege ne misle nužno tako.

Tumačenje snova – zelene i trule jabuke na drvetu

Prema knjizi snova, zelene jabuke koje vise na drvetu su preteča razvoja veoma uzbudljivog poznanstva. Prvobitna stidljiva zaljubljenost će niknuti u veliku i trajnu ljubav.

Pročitajte još...  OVO JOŠ NIJE VIĐENO Scena iz gradskog autobusa zaprepastila sve

Kada sanjate trule jabuke na drvetu, to simbolizuje nemar. Reč je o neostvarenom traganju za ciljem koji može biti i štetan za vas.

Tumačenje snova – crvene jabuke

Crvene jabuke predstavljaju zdrav uticaj. Svesni ste loše procene u određenoj situaciji i želite da je promenite. Spremni ste da priznate da ste pogrešili – to pokazuje veliku snagu karaktera.

 


Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 23. septembar: Lavovi, pokušajte da izbegnete NERVOZU, Vage, čeka vas velika odluka u vezi ljubavi


Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!