Grudi joj NEPRESTANO rastu: Ova žena ima jedan ozbiljan problem, njeno telo više ne može da izdrži!

Bet Koldrik (37) proživljava pakao zbog ogromnih grudi, koje nikako da prestanu da rastu. Ona je svoju ispovest o borbi protiv bolesti, lekovima i najbizarnijem neželjenom dejstvu podelila s britanskim medijima.

Bet je, kaže, imala “normalne” grudi za ženu svoje građe. Već godinama se bori sa zapaljenskim bolestima creva i Kronovom bolešću, zbog čega je više puta menjala terapiju. Doktori su se dovijali da pronađu kombinaciju lekova koja bi joj olakšala neprijatne simptome i omogućila joj da normalno živi.

Zbog Kronove bolesti i ulceroznog kolitisa, Bet je nekoliko puta operisana. Prepisani su joj jaki lekovi, među kojima i steroidi, i onda je primetila da su grudi počele da joj se povećavaju. Nosila je “D” korpu, obim grudi bio joj je 34, ali za tri godine se povećao za sedam veličina brushaltera! 

Pročitajte još...  DANAS SLAVIMO SVETU JEFIMIJU Smatra se zaštitnicom žena

Bet sada nosi brus veličine neverovatnih 40HH, i zbog ogromnih grudi ima stalne bolove u leđima i vratu – njeno telo bukvalno nije dovoljno snažno da bi održavalo ravnotežu!

Grudi su sastavljene od tkiva dojki, ne sala ili drugog tkiva, tako da nema nade da će se smanjiti same od sebe. Doslovno sam obogaljena jer zbog njih ne mogu ništa da radim. Svaka od njih teška je skoro dva kilograma”, rekla je ona.

“Trpim stalne bolove, i dva puta sam podnosila zahtev da budem operisana o trošku države, jer me ogromne grudi sprečavaju da radim posao od kojeg živim”, rekla je Bet, koja inače vodi kompaniju za proizvodnju kozmetike.

Pročitajte još...  SUTRA NIKAKO NE SMETE DA PREKRŠITE 1 STVAR Običaj za veliki praznik svaki vernik treba sa ispoštuje

“Zbog bolesti već imam stoma kesu i nosiću je doživotno, morala sam da promenim način na koji živim, hranim se, krećem se… Ali sada ne mogu da radim ništa”, rekla je Bet, koja na Internetu skuplja novac za smanjenje grudi.

 


Izraz koristimo u svakodnevnom govoru: Evo šta je NERVNI SLOM, kako se manifestuje i kad može da ostavi TRAJNE POSLEDICE?!

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!