NJENO PROROČANSTVO LEDI KRV U ŽILAMA Evo šta je Baba Vanga predvidela za 2022.

Vangelia Pandeva Gušterova rođena je u Strumici u Severnoj Makedoniji. Poznatija kao ‘baba Vanga’ bila je bugarska proročica, a slavu je stekla neverovatno tačnim predviđanjima.

Rođena je u Strumici koja se tada nalazila u Osmanskom Carstvu, u siromašnoj porodici. Kada je Vanga imala 12 godina, s porodicom je napustila dom i započela život u Novom Selu. Godinu dana kasnije teško je povređena u oluji nakon koje je postupno počeo da  joj slabi vid koji je do 16. rođendana u potpunosti izgubila.

Nesreća se ujedno i povezuje s početkom njenih proročanskih sposobnosti i vizija. Do svog punoletstva je živela u sanatorijumu u blizini Beograda. U školi za slepe u Zemunu se učila kućnim poslovima da bi se potom vratila u Bugarsku i brinula o mlađoj braći i sestrama.

Pročitajte još...  BUĐENJE ČUDOVIŠTA? Svet čeka katastrofa, nismo znali da je to uopšte moguće, ali upravo se događa

Godine 1940. ostala je bez oca pa je porodica upala u teške finansijske probleme. Navodno je upravo u tom razdoblju otkrila da ima sposobnost komuniciranja s ‘drugim svetom’.

Njena proročanstva su se zaista obistinila. Proročica je postala poznata u svetu tek nakon smrti, zbog ispunjenog proročanstva o terorističkom napadu 11. septembra 2001. godine na njujorške kule Bliznakinje.

Navodno je prorekla čak i svoju smrt 11. avgusta 1996. godine. Iako je bila nepismena, njena proročanstva pisali su prijatelji i rodbina.

Predvidela je i Drugi svetski rat, a čak joj je i omraženi diktator Adolf Hitler došao u posetu, a razočaran je izašao iz njene kuće zato što mu je prorekla neslavan kraj rata, piše Story.hr.

Pročitajte još...  BALKANSKI FENG ŠUI Jedna soba je ključ blagostanja, a prag kuće nosi posebnu simboliku

Predvidela je mnoge druge katastrofe, ali i nakon smrti Vanginih proročanstava pribojavaju se mnogi ljudi. Prorekla je i rat između muslimana i Evropljana, da će daleke 2088. godine doći nova bolest od koje će ljudi početi brzo da stare, ali 2097. će ta bolest biti pobeđena. Drugom polovinom 21. veka vladaće komunizam, a moći će da se uzgajaju i ljudski organi.

– Napad na Vladimira Putina. Vanga je predvidela napad na ruskog predsednika, ali to ne znači njegov kraj.

– Pad meteorita. Procenila je sudar velikog meteorita sa Zemljom.

– Ekonomska kriza. Države koje imaju dolar kao valutu biće najviše pogođene krizom.

Pročitajte još...  Zar jedna majka ovo da kaže ćerki: Sve se emitovalo na RTS-u, gledaoci ostali u šoku

– Klimatske promene. Predvidela je razne klimatske promene, a globalno otopljenje predstaviće naredne godine veliku prijetnju flori i fauni.

– Bolest Donalda Trampa. Njegovo zdravlje će biti lošije, a govorila je i o misterioznoj bolesti s ozbiljnim posledicama na njegovo uvo i mozak.

– Kraljica Elizabeta. Prema njenim predviđanjima, kraljica Elizabeta II izgubiće bitku za život i prepustiti tron sinu Čarlsu.

– Pobuna u Severnoj Koreji. Stanovništvo Severne Koreje ustaće protiv vođe Kim Džong-una.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!