Značenje PRSENA na malom prstu: Ako ste žena koja nosi NAKIT na ovom mestu, nesvesno ŠALJETE jednu poruku suprotnom polu

Karakteristike poput istrajnosti, talenta, pameti i inventivnosti simbolizovane su prstenom. Osim toga, nošenje prstena na malom prstu navodno je signaliziralo suprotnom polu da je onaj ko nosi prsten dostupan. Praktično!

Značenje za muškarce

Kada muškarci nose prsten na malom prstu, često je to takozvani prsten s pečatom, tj. pečatnjak. Na nakitu se tradicionalno može viđeti porodični grb. Prsten s pečatom simbolizuje, uglavnom, plemenito poreklo nosioca i filozofiju života koja ide uz njega.

Često se priča da je nošenje prstena na malom prstu znak članstva u tajnoj organizaciji ili loži. Ponekad se čak govori i o mafijaškom identifikacionom simbolu. Međutim, prema bontonu prstena, sve je to besmislica. Moderni muškarac prsten na malom prstu nosi samo za ukras ili da ostavi utisak. Kao i uvek, svako može sam da odluči dopada li mu se to ili ne.

Pročitajte još...  Udar asteroida koji se približava Zemlji bi bio jednak eksploziji 22 atomske bombe

Značenje prstena na malom prstu, kada ga nosi žena

Dok muškarci često nose prsten na malom prstu, ovaj komad nakita tek je nedavno ponovo postao popularan kod žena. Prsten na malom prstu postao je pravi modni trend tek zahvaljujući jednom američkom brendu za nakit.

Ovim prstenom slobodne žene izražavaju povezanost, odanost i ljubav prema sebi. Mali prsten podseća da ženama nije potreban muškarac kako bi čvrsto stajale u životu. Svetlucavi prsten na malom prstu trebao bi dame uvek iznova da podseća da vole sebe. Kakva sjajna poruka!


Uz ove savete će vaš OMILJENI kupaći da traje više od JEDNE SEZONE

Pročitajte još...  VEČERAS PRED SPAVANJE OBAVEZNO URADITE OVO Sveti Arhangel Mihailo će se pobrinuti za vas i vaše najbliže


Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!