„PONELA SAM KROMPIR, LUK I DETERDŽENT“ Devojka raskinula sa dečkom, pa iz stana pokupila SVE ŠTO JE ONA KUPILA (VIDEO)Devojka je objavila snimak koji je videlo 5 miliona ljudi, a kao što to biva na društvenim mrežama, dobila je viralni hit.

Naime, tiktokerka Kristl Sigel je objasnila kako je raskinula sa dečkom s kojim je živela, ali je odlučila da uzme sve stvari koje je kupila. Ona je živela u stanu u Bolonji s bivšim dečkom šest meseci posle raskida, ali napetost između njih s vremenom je sve više rasla, pa je odlučila da ode i ponese sve stvari sa sobom, uključujući i ofingere na kojima je visila odeća njenog bivšeg dečka.

„Ponela sam ofingere sa sobom iz grada u kom sam pre živela i jako mi se sviđaju pa sam odlučila da ih ponesem sa sobom. Primetila sam da imam sve manje vešalica, a ispalo je da je bivši stavio svoju odeću na njih“, objasnila je na snimku koji je prikupilo 5.5 miliona pregleda i više od 520.000 lajkova i brojne komentare.

„Moj bivši je hteo da podelimo kolekciju DVD-a pa sam mu ostavila kutijice“, „Uzela sam sa sobom sijalicu koju sam zamenila dok smo živeli zajedno“ i „Ponela sam sa sobom krompir, luk i deterdžent“, neki su od komentara, pa se može zaključiti da i druge devojke/žene slično razmišljaju.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare