ŠOKANTNO Udala se jedna od sijamskih bliznakinja, pa otkrila DA LI DELE MUŽASijamska bliznakinja Ebi Hensel se udala, što je izazvalo šok u javnosti zbog saznanja o njenom bračnom životu.

Ebi, koja je poznata kao bivša rijaliti zvezda, zajedno sa svojom sestrom Britani, postala je svetski poznata kada su otkrile svoju priču i tako pokazale kako izgleda život spojenih bliznakinja.

Njena udaja je iznenadila mnoge, a Ebi se venčala sa Džošom Boulingom, vojnikom Sjedinjenih Američkih Država, sa kojim je u vezi od 2021. godine.

Džoš je na svojem profilu objavio niz fotografija sa bliznakinjama, opisujući sebe kao „Hrišćanina, oca, muža, vojnika…“.

Britani i Ebi su sijamske bliznakinje koje imaju retak oblik spojenog tela sa dve glave. Dele krvotok i sve organe ispod struka.

Ebi kontroliše desnu ruku i nogu, dok Britani kontroliše levu.

Njihovi roditelji su odlučili da ne pristanu na operaciju razdvajanja bliznakinja, nakon što su im lekari saopštili da su male šanse da obe prežive operaciju.

Pročitajte još...  TREBA VAM SAMO JEDAN SASTOJAK Ovako su naše bake brisale prozore, NEĆE SE VIDETI NIJEDNA TAČKICA (VIDEO)

Britani i Ebi su jednom izjavile da imaju intimni život, ali s obzirom da dele torzo i sve vitalne organe, razumljivo je da obe osećaju isto, pa čak i tokom intimnog čina.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare