IZJAVLJIVAO JE SVOJU LJUBAV DVEMA DEVOJKAMA Pronađena stara ljubavna pisama (VIDEO)Met i Keri Tesmer rekli su da su pronašli „mnoga blaga“ unutar zida iza toaleta, uključujući posude za lekove, glicerin, neke toaletne potrepštine proizvedene u Mineapolisu…

Par je rekao da je najuzbudljivije otkriće par ljubavnih pisama za koje se činilo da ih je isti tinejdžer napisao dvema različitim devojkama.

Pisma, potpisana sa „Džon B.“, bila su adresirana na „Hejzel“ i „Paulin“.

U oba pisma je Džon B. izjavljivao svoju ljubav i odanost i tražio od svake devojke redom da prisustvuje plesu sa njim.

– Pročitavši neke od njih, shvatili smo da se najverovatnije radi o tinejdžeru između 13 i 18 godina – rekla je Keri Tesmer za WCCO-TV.

Pročitajte još...  Dete sa 2 vrha na glavi čeka posebna sudbina: Stara verovanja otkrivaju značenje ovog retkog simbola, saznajte o čemu se radi

Par je rekao da još nisu identifikovali Džona B.

Džon Pavlo, prvobitni vlasnik kuće, živeo je u kući sa svojom porodicom od 1920-ih do 1950-ih, a imao je sina koji se takođe zvao Džon.

„Džon Džozef Pavlo je imao oko 17 godina u vreme kada je živeo u ovoj kući sa svojom porodicom“, rekla je Keri Tesmer.

Drugi „osumnjičeni“ je Džon Buk, koji je rođen 1930-ih, ali je bio punoletan kada se uselio u kuću 1960-ih. Tesmeri su rekli da su na tavanu pronašli neke od starih domaćih zadataka Džona Buka, što ukazuje da je on čuvao neke uspomene iz tinejdžerskih godina.

– Volela bih da znam priču iza toga, kao i zašto pisma nisu isporučena i zašto su završila u zidu našeg kupatila – rekla je Keri Tesmer, penosi upi.com.

Pročitajte još...  SIJAĆE KAO NOVI Jednostavno potopite zarđale predmete u ovu tečnost i gledajte kako se rastvara

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare