OTKRIJTE U KAKVOM STE STANJU I ŠTA VAS ČEKA Detalj koji prvo ugledate na ovoj slici je vaša stvarnostNemojte razmišljati, samo sledite intuiciju!

Lice

Baš kao i lice na ovoj slici, gradite svoj lik poput slagalice. Ne tražite sebe, već pokušavate da se kreirate. Želite da se pokažete svetu. Pokušavate da se razlikujete u različitim područjima i sastavljate te različite delove zajedno, poput komada slagalice, da biste izgradili idealnu sliku sebe. Sakupljate različite delove koje ćete sastaviti kako biste stvorili ovu sliku.

Ovi delovi mogu biti stvarni (spoljašnji): odeća, izgled, imovina, društveni krug, prijatelji, čak i partneri koji slikaju sliku koju želite da projektujete; ili apstraktni (unutrašnji): dostignuća, iskustva, vrednosti, talenti kojima ste ovladali i uspomene.

Ali možete da pokušate da izgradite svoju sliku do savršenstva i to može biti kontraproduktivno, jer je savršenstvo iluzija. Vaš pristup za samoaktualizaciju je spoljašnji. Počinjete od svoje suštine i materijalizujete je u sliku kroz razne elemente. Želite da svet vidi pravu sliku o tome ko ste. Nema ništa pogrešno u pristupu koji koristite, ali proverite je li vaš glavni cilj odobrenje drugih ljudi.

Pročitajte još...  Kako se rešiti tuge? Reči patrijarha Pavla su melem za napaćenu dušu

Mozak / stablo

Baš kao i stablo na ovoj slici, želite da dosledno razvijate svoje znanje. Jako ste znatiželjni. Pokušavate da naučite i razumete što je moguće više. Razlog svemu što radite je taj što tražite znanje. Volite da učite nove stvari i da istražujete različite teme. Verovatno ste ljubitelj natprirodnih fenomena, teorija zavere i misterija. Drugi bi vas opisali kao nekoga ko je obrazovan u mnogim područjima.

Možete lako razumeti psihologiju i psihološke pojmove. Da ste rođeni par hiljada godina u prošlosti, bili biste filozof. Ali svaki pojedini podatak koji ste prikupili je namenjen većoj svrsi. Veća svrha svega što pokušavate da shvatite je da pronađete kosmičku istinu.

Pročitajte još...  ODMOR SE PRETVORIO U PAKAO Muškarac dobio na lutriji, odveo porodicu na luks putovanje, a onda je usledio OBRT kakvom se nije nadao

Vaš pristup za samoaktualizaciju je unutrašnji. Počinjete od spoljašnjeg sveta i apsorbujete što više informacija kako biste mogli da se približite istini i pronađete odgovore koje tražite. Nije vam stalo do toga kako vas drugi percipiraju, samo želite da znate ko ste stvarno i šta radite ovde. To je vaša najveća tajna. Ne postoji ništa pogrešno u vašem pristupu, samo pazite da se ne izgubite u tom procesu. Vi niste odgovori koje ste pronašli, vi ste onaj koji postavlja pitanja.

Ptice i priroda

Baš kao i ptice na ovoj slici, ne osećate se kao da ste deo igre koje društvo pokušava da igra, ili recimo slika koju društvo pokušava da naslika. Ne pokušavate da stvorite sebe niti da se pronađete. Samo želite da budete sami i slobodni, želite da iskusite svet. Ne osećate se kao da se uklapate tamo gde trenutno jeste. Radije biste putovali i istražili veličanstveni svet. Ne volite da previše budete na jednom mestu. Shvatanje da je sve trenutno samo povećava teskobu i želju da isprobate različite stvari.

Ne shvatate stvari ozbiljno. Volite da se zabavljate. Volite da budete okruženi prirodom. Vaše srce žudi da istraži nova egzotična mesta širom sveta. Više cenite iskustvo od bilo kakvog znanja. Apsorbujete informacije i materijalizujete različite elemente, ali ništa ne ostaje predugo. Tamo je sve dok služi svrsi stvaranja iskustva i onda to otpuštate. Idete dalje.

Pročitajte još...  BRZO, SEDI DRUGAČIJE! Stranac izazvao pometnju na mrežama, nije mu bilo jasno zašto mu cimerka to stalno govori

Vaš pristup za samoaktualizaciju je blistav. To je mešavina unutrašnjeg i spoljašnjeg s naglaskom na kretanje napred. Dok se usmeravate napred kao foton svetlosti, učite više o sebi. Ali vaša glavna svrha je ostvariti sebe i doživeti svet. Nije vam stalo do toga kako vas drugi vide ili šta je kosmička istina. Osećate se kao putnik na odmoru koji je tu da istražuje i da se zabavlja. Vaš pristup nije pogrešan, samo pazite da se brinete o svojim odnosima. Iako ništa nije trajno, naći ćete smisao u vašoj svrsi kada budete izgradili i brinuli se o nečemu što neće trajati zauvek.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Pročitajte još...  "DOĐAVOLA, KAKO SAM ZAVRŠILA OVDE?!" Argentinka postala SRPSKA SNAJKA, pa otkrila kako izgleda kad se slavi slava (FOTO/VIDEO)

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare