NISU JE ISPOŠTOVALI Mlada celu muževu porodicu IZBACILA sa svadbePodrazumeva se da pravila koja odredi par koji se venčava moraju biti ispoštovana kako bi njihov najbitniji dan prošao savršeno. Međutim, jedna mlada je bila primorana da izbaci celu porodicu muža sa svog venčanja nakon što su namerno ignorisali njena pravila i prešli granice – što je uključivalo dolazak u beloj odeći, kako je preneo „Miror“.

Žena je objasnila da porodica njenog muža ima dugu tradiciju venčanja koja se razlikuje od većine zapadnih ceremonija, uključujući pravljenje domaćeg kolača u plehu umesto torte na sprat, oblačenje gostiju u belo i dovođenje dece iz porodice na ceremoniju.

Mlada je pristala na kompromise kako bi se prilagodila njihovim tradicijama, poput dogovora o domaćem kolaču, dozvoljavanja gostima da nose bilo šta osim bele odeće i održavanja venčanja bez dece. Međutim, na dan venčanja, porodica mladoženje se pojavila u beloj odeći i dovela svu decu, otvoreno ignorišući uspostavljena pravila.

U objavi na Redditu, mlada je izrazila svoje razočaranje, navodeći da su samo tri osobe iz porodice mladoženje zaista poštovale pravila, dok su ostali izabrali da prioritet daju svojim željama nad njenim. To je dovelo do ponižavajuće situacije za par, rezultirajući izbacivanjem neposlušnih članova porodice sa venčanja.

Nakon incidenta, mlada i mladoženja su se suočili sa kritikama od strane porodice mladoženje i čak su ih neki izbegavali. Komentatori su u objavi uglavnom podržali mladu, ističući da je to bilo njeno venčanje i da su pravila trebala da budu ispoštovana.

Pročitajte još...  ASTROLOZI OTKRIVAJU KOJI ZNAK JE NAJSREĆNIJI U LJUBAVI Jednom znaku se ne piše dobro!

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare