„PRE NEGO ŠTO SMO SE ZAVOLELI, BIO MI JE MUŠTERIJA“ Verenik joj stariji od mame, ali za njih su godine samo broj (FOTO)Brajana Hofman (28) zaljubljena je u Krejga (50), a upoznali su se na njenom poslu gde je on bio mušterija. Obožava starije muškarce jer su zreliji. Par, koji ima dvogodišnjeg sina, sada se verio i želi da ima još jedno zajedničko dete.

Brajana ima i 10-godišnju ćerku iz prethodne veze.

Krejg se svideo Brajani dok je radila u striptiz klubu, a njihova romansa je brzo procvetala i ona nikad nije bila srećnija.

– Uvek su mi se sviđali malo stariji muškarci. Otac moje ćerke bio je dve godine stariji, što se, kad smo mi imali 16 i 18 godina, činilo puno. Moj sledeći dečko bio je osam godina stariji, a sada je Krejg 22 godine stariji – objasnila je.

– Najbolja stvar u vezi sa starijim muškarcima je to što osećam da su zreliji i puni razumevanja, te je s njima lakše razgovarati – navela je Brajana.

Pročitajte još...  RAD OD KUĆE DONOSI OGROMNU KORIST Šefovi misle da radnici zabušavaju, nauka dokazala SUPROTNO

– Oni znaju šta žele i istinski su spremni i žele da se posvete samo jednom partneru. Iako ponekad ne razume moje savete, ipak smo odrasli u različitim vremenima. Ponekad se pitam kako će biti kad ja budem imala 50, a on 72 godine – objasnila je.

Njena porodica ima razumevanja, iako je mama prvo bila u šoku.

– Mama je bila malo šokirana jer je Krejg nekoliko godina stariji od nje. Pitala se kakve su mu zaista namere, pretpostavljam. Ali sada su dobri prijatelji. Mog tatu nikad nije bilo briga za mene, jer je njegova žena 12 godina mlađa od njega pa pretpostavljam da nije mogao da proceni kakvu bih ja mogla vezu da imam sa starijim muškarcima – izjavila je.

Pročitajte još...  Sve će im ići kao po loju: Čuveni astrolog tvrdi da će u martu najviše sreće imati ova 3 znaka

Brajana ima savršen odgovor za svakoga ko tvrdi da joj njen dragi „krade mladost“, insistirajući na tome da ga ona održava mladim.

– Nije mi uzeo mladost, jer ja doslovno radim sve što bih i inače radila. Ja zapravo svom vereniku smanjujem mogućnost da bude star – smatra.

– Sigurno je mislio da će do svoje 50. godine života biti negde u nekoj kući na plaži, pijuckati pinjakoladu i svaki dan ići kod kiropraktičara. Međutim, on uživa sa svojim dvogodišnjim sinom i pravi s njim Sneška Belića, mislim da je to ipak bolje – ispričala je Brajana.

– Verovatno je mislio da će subotnje večeri provesti na bingu. No, ja ne igram bingo, kažem mu: „Obuci se, idemo u klub“. Iako, pre nego što krenemo pustiću ga da malo odrema jer se inače umori – navela je Brajana.

Pročitajte još...  NOVI NAČIN ŠTEDNJE ZA KOJIM JE POLUDEO CEO SVET "Zarađujem pola miliona godišnje i muka mi je od cena u restoranima" (VIDEO)

(The Sun)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare