MLADA NA SVADBI NAPRAVILA DAR-MAR Izbacila mladožinjinu porodicu sa svadbe jer je nisu „ispošovali“Da se ​​venčanja mogu dovesti do apsurda pokazao je nedavni slučaj. Zbog drugačijih običaja i nepoštivanja pravila, mlada je povukla neočekivan potez. Mlada je bila primorana da izbaci celu porodicu svog muža sa venčanja nakon što su namerno ignorisali njena pravila i prekoračili njene granice, što je uključivalo i pojavljivanje na događaju u belom, prenosi Mirror.

Žena je objasnila da je porodica njenog muža imala dugogodišnju tradiciju venčanja koja je u suprotnosti sa većinom zapadnjačkih venčanja, uključujući pravljenje domaće torte u plehu umesto svadbene torte u slojevima, da gosti budu obučeni u belo i da sva deca u porodici šetaju niz prolaz sa mladom.. Bilo je mnogo dece i beba Na dan venčanja, mlada je bila „prilično obučena” i jasno je pratila smernice, ali mladoženjina nije – pošto su stigli u belom i doveli svu svoju decu.

Pročitajte još...  ISTA PLATA, A KRAĆE RADNO VREME Većina kompanija koje su učestovale u projektu nastavile da rade 4 dana nedeljno

„Došao je dan venčanja i moja deo porodice je bio prikladno obučen, nije bilo dece, sve je išlo odlično. Onda je došla Benova porodica. Bilo je puno dece i beba i svi su nosili belo. Očigledno je njihova tradicija bila više važnije od onoga što sam želela“, napisala je mlada u objavi na Redditu. Ona je dodala da su samo tri osobe zapravo poštovale pravila – supružnici Benove braće i sestara.

„Ben i ja smo bili poniženi. Odmah smo ih izbacili i pustili trojicu koji su poštovali pravila da ostanu, ali su oni otišli ​​sa svojim partnerima, što nam nije smetalo“, napisala je razočarana mlada i priznala da venčanje nije bilo za nju zbog toga.kako ju je zamišljala.

 

Pročitajte još...  OVO STVORENJE GUTA PLEN SAMO JEDNIM POGLEDOM Čudovište iz amazona kakvo niste videli do sada (FOTO)

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare