SVEŠTENIK USRED VENČANJA POMENUO MLADOŽENJU SESTRU I OTKRIO ŠOK ISTINU Čekao je 13 godina, ljudi zanemeliDejvid Moses (27), katolički sveštenik iz Galvestona u Teksasu, pre nekoliko dana je “ukrao slavu” na dva minuta na venčanju svog najboljeg prijatelja Zaharija Harvija.

Naime, neposredno pre nego što ga je trebalo da ga venča, Moses je odlučio da održi kraći govor tokom kog je malo “prelistao” njihovu prošlost i evocirao uspomene, što je do suza nasmejalo okupljene u crkvi.

Najpre mu je spomenuo sestru, a zatim i devojku u koju su obojica bili zaljubljeni.

„Tako sam zahvalan što poznajem Zaharija i celu njegovu porodicu, i to još od ranog detinjstva. Moram da kažem da su Zaharijeva sestra Megan i njen suprug Tajler bili prvi par koji sam venčao. A ako ćemo dalje u prošlost, Megan je bila moja prva ljubav. Bio sam u nju zaljubljen do ušiju, tamo još u drugom razredu osnovne škole. Tajler, ne brini, preboleo sam je, ima već nekoliko meseci – kazao je u uvodu simpatični i vrlo duhoviti sveštenik, koji je potom “navalio” na Zaharija.

Pročitajte još...  Kako pobediti nesanicu - Lajk.rs

– Zahari i ja smo zajedno bili i na početku srednje škole. Tada sam otprilike mesec dana bio u vezi s jednom devojkom, ali je raskinula sa mnom i započela vezu sa Zaharijem. Da, da, tako je bilo, Zahari mi je oteo devojku – dodao je sveštenik Dejvid

On je dodao da od tada planira osvetu i da će mu sada, 13 godina kasnije, sabotirati venčanje, a svojim govorom je do te mere razveselio ljude da su zasigurno pomislili kako se nalaze na nekoj stend-ap komediji.

Američki mediji ističu da je Moses pristupio činu kada je napunio 18, te da ga vernici jednostavno obožavaju jer prenosi Hristove reči na moderan način i uz mnogo izvanrednog humora.

Pročitajte još...  KUPIO MU ČIZBURGER I OBEZBEDIO PRENOĆIŠTE Influenser pomogao beskućniku, pa ga sredio do NEPREPOZNATLJIVOSTI (VIDEO)

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare