Ko je Fatima Florez? Miljenica novog šefa Argentine i buduća prva dama od malena sanjala predsedničku viluDo sada, argentinska glumica Fatima Florez bila je uglavnom poznata po svojim imitacijama slavnih i vođenju emisija, ali nakon ubedljive pobede njenog partnera Havijera Mileija na izborima, 42-godišnja zvezda će biti poznata širom sveta kao nova prva dama Argentine. Par je prvi put počeo da izlazi u julu ove godine nakon što se upoznao u emisiji prošlog decembra dok je Fatima još bila u braku sa svojim mužem, prenosi Dejli Mejl. Ali da li će njegova samoproglašena ‘lavica' uspeti da ukroti novog predsednika ‘plejboja' koji je stekao slavu jer se hvalio svojom se**ualnom izdržljivošću i ljubavlju prema trojkama?

Fatima Florez – čije je pravo ime Marija Eugenija Florez – rođena je u februaru 1981. godine i odrasla je u Olivosu, na periferiji Buenos Ajresa. Veruje se da je glumičin otac Oskar radio kao arhitekta, dok je njena majka Marta bila nastavnica geografije. Par ima tri ćerke, a razveli su se kada je Fatima imala devet godina. U razgovoru za Clarin 2014. godine, Fatima je rekla da je mogla da vidi predsedničku vilu, gde će njen dečko sada biti smešten, iz svog doma kao dete i primetila je da helikopteri uvek dolaze i odlaze.

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

U intervjuu za Infobe 2019. godine, Fatima je otkrila kako je prvi put otkrila svoj talenat za glumu kada je bila u osnovnoj školi. Kao tinejdžerka, glumica se borila sa slikom o sebi i razvila anoreksiju nakon razvoda roditelja. U intervjuu sa Pampitom Ardohain 2018. godine, Fatima – koja je kao tinejdžerka imala 40 kilograma – rekla je: „Skrivala sam to, posebno od roditelja, kada bi me pitali da li sam jela – lagala bih…“

Kada je imala 17 godina, Fatima je postala plesačica i pojavila se u produkcijama muzičara Pepita Cibriansa. Tri godine kasnije, Fatima se pridružila bendu Las Primas i preselila se u Peru radi posla gde je upoznala svog bivšeg muža Norberta Markosa, koji je skoro 20 godina stariji od nje. 

Havijer Milej romansa

U decembru 2022. godine, Fatima je upoznala svog sada već dečka Havijera Mileja kada su se oboje pojavili u veoma popularnoj emisiji tok šou Mirte Legrand – dva meseca pre nego što se ona zvanično rastala od svog muža. Tokom intervjua, Fatima je rekla političaru: ‘Previše si sam za svoju važnu ulogu.'  U oktobru se par vratio u Mirtin šou kako bi potvrdili da se zabavljaju. Fatima je objasnila: „Počeli smo da razgovaramo na Instagramu i počeli smo da se viđamo. Došlo je veoma prirodno.“ Par je svoju ljubav opisao kao „egzotičnu“. Fatima je zatim nastavila da objašnjava kako se zvanično odvojila od svog muža na svoj rođendan u februaru – uporedivši to sa istorijskom bitkom kod San Lorenca 1813. 

Fátima Florez

Pratite tokom 24 sata naše najbolje vesti samo na Facebooku.

 

Ko je Havijer?

Pre pet godina iznenada je okušao sreću u omiljenim argentinskim dnevnim TV emisijama za ćaskanje i producenti su brzo shvatili da gledaoci ne mogu da se zasite njegovih ludih tvrdnji o njegovoj se**ualnoj izdržljivosti i njegovim drskim političkim mišljenjima. Takođe je otvoreno pričao o trojkama.

Pročitajte još...  Proglasili su je za najlepšu ženu koja hoda zemljom: Uhvaćena je bez trunke šminke, fanovi se zaprepastili, kažu kao da nije ista osoba

On sebe radije naziva anarho-kapitalistom, što znači da bi želeo da „pokida“ što više vladine intervencije i sve to prepusti slobodnom tržištu. Havijer s ponosom kaže da je nekada bio instruktor tantričkog se**a – sporog, meditativnog oblika odnosa zasnovanog na istočnjačkim filozofijama gde krajnji cilj nije orgazam već uživanje u procesu.


guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo sve online portale, ako kopirate članak sa našeg portala NAVEDITE NAS KAO IZVOR. ✅