Zar jedna majka ovo da kaže ćerki: Sve se emitovalo na RTS-u, gledaoci ostali u šoku

Proteklog petka imali smo prilike da vidimo prvu emisiju nove sezone šoua “Svadba iz mog kraja”. U toj epizodi gledaoci su imali prilike da vide svadbene običaje iz okoline Niša.

Mlada je u trenucima snimanja bila u drugom stanju, a mladenci su zaista izgledali srećno i svadba je protekla savršeno. Međutim, jedan detalj iz ove emisije razbesnio je tviteraše.

– RTS emisija “Svadba iz mog kraja”, mlada se udaje, ide u kuću kod mladoženje, tamo već žive dve il tri generacije, a majka za RTS pred kćerkom govori: “nemoj sutra da kažeš oću, neću, to je, izabrala si sama, i to je, nema više povratka” – stoji u tvitu jednog tviteraša čiju objavu je videlo više od 40.000 korisnika ove društvene mreže, a više od hiljadu njih je ovu objavu “lajkovalo”.

U nastavku ovog tvita usledila je uvreda na račun mladine mame, a sam broj “lajkova” govori u prilog tome da su mnogi podržali ovaj tvit.

 

 

Pročitajte još...  KRATKI TEST INTELIGENCIJE Otkrijte da li ste genije, 90 odsto odraslih ne ume da reši

Ipak, treba napomenuti da je mladina mama ovaj komentar svoje kćerki rekla u šaljivom duhu, ali zbog brojnih primera u prošlosti, kada mlade nisu mogle da se vrate u porodični dom i kada su morale da trpe neke neprijatnosti u braku, kod mnogih se zbog ovih njenih reči upalio “alarm”, pa su burno reagovali na društvenim mrežama.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!