Zar jedna majka ovo da kaže ćerki: Sve se emitovalo na RTS-u, gledaoci ostali u šokuProteklog petka imali smo prilike da vidimo prvu emisiju nove sezone šoua „Svadba iz mog kraja“. U toj epizodi gledaoci su imali prilike da vide svadbene običaje iz okoline Niša.

Mlada je u trenucima snimanja bila u drugom stanju, a mladenci su zaista izgledali srećno i svadba je protekla savršeno. Međutim, jedan detalj iz ove emisije razbesnio je tviteraše.

– RTS emisija „Svadba iz mog kraja“, mlada se udaje, ide u kuću kod mladoženje, tamo već žive dve il tri generacije, a majka za RTS pred kćerkom govori: „nemoj sutra da kažeš oću, neću, to je, izabrala si sama, i to je, nema više povratka“ – stoji u tvitu jednog tviteraša čiju objavu je videlo više od 40.000 korisnika ove društvene mreže, a više od hiljadu njih je ovu objavu „lajkovalo“.

U nastavku ovog tvita usledila je uvreda na račun mladine mame, a sam broj „lajkova“ govori u prilog tome da su mnogi podržali ovaj tvit.

 

 

Pročitajte još...  Gavrani napadaju ljude - Lajk.rs

Ipak, treba napomenuti da je mladina mama ovaj komentar svoje kćerki rekla u šaljivom duhu, ali zbog brojnih primera u prošlosti, kada mlade nisu mogle da se vrate u porodični dom i kada su morale da trpe neke neprijatnosti u braku, kod mnogih se zbog ovih njenih reči upalio „alarm“, pa su burno reagovali na društvenim mrežama.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare