OVAJ RAJ SE NE PROPUŠTA Hotel Castellastva u Petrovcu vas čeka da zajedno stvarate uspomene



More koje budi, more koje dišemo, more kojim se odmaramo. Septembar mesec samo što nije, Budva je vaša omiljena destinacija, a Hotelska grupa Budvanska rivijera, najveća hotelska grupa u Crnoj Gori je za vas pripremila posebne ponude. Naš hotel Castellastva vas čeka da zajedno stvaramo uspomene. Septembarsko sunce greje i dušu i telo.

U Petrovcu se nalazi hotel Castellastva, porodični, primorski hotel skriven u zelenilu i maslinjacima. Mesto gde se sva vaša čula odmaraju, gde ćete se osećati kao u svojoj kući. Domaćinski pristup dobrodošlice i ljubazno osoblje je naša najbolja preporuka. Vodili smo računa o svakom detalju, da se osećate udobno. Pastelne boje će vas dočekati već na recepciji, a prva jutarnja kafa je najljepša na našoj terasi.

Koliko nam je bilo bitno očuvanje tradicije govori i sama činjenica da smo smeštajne kapacitete nazvali po starim petrovačkim imenima, pa se nemojte začuditi kad vas recepcioner uputi na paviljone koji se zovu Mare, Kate, Eva, Jana i Ana.

Udobne i komforne sobe učiniće vaš boravak prijatnim, nezaboravnim i sigurni smo da ćete otići sa najljepšim uspomenama.

Petrovac je mali primorski-ribarski grad sa posebnom energijom, meštanima, kulturom i paštrovskom istorijom. Petrovac je mesto gde ćete se osećati dobrodošli čim stignete. Mesto za porodicu, romantične šetnje, mesto gde zalasci sunca ostavljaju bez daha, a jutarnji cvrkut ptica pruža osećaj odmora i spokoja. Mesto u koje se zaljubite na prvi pogled.

Za posebni osećaj u septembu spremili smo specijalnu ponudu, jer želimo da vam pružimo odmor koji zaslužujete.

Odobravamo 10% popusta za boravke od 25.08. do kraja sezone za minimum 5 noćenja. U pratnji dvije odrasle osobe jedno dete do 7 godina na zajedničkom ležaju ima besplatan boravak.

Više informacija o ponudama hotela Castellastva možete dobiti putem telefona: +382 68 505 405 i email adrese: reservations@budvanskarivijera.co.me

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare