OVAJ HASKI JE PRAVI HEROJ Danima je kopao na istom mestu, a kada je vlasnica videla o čemu se radi NIJE JOJ BILO DOBRO (VIDEO)Mnogi vlasnici će za svoje pse često reći da su zaista jako dobri, a to je uglavnom kompliment kog im dajemo nakon što sednu ili ulove lopticu. Istina, često im to govorimo samo zato što ih toliko volimo.

No, jedan pas je zaista zaslužio da se pohvali i nazove dobrim dečkom, jer je taj momčić spasio svoje vlasnike i kvart od eksplozije nekoliko dana pre Božića.

Haski imena Kobi, koji živi sa svojom vlasnicom Šanel Bel u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji, postao je poznat širom sveta nakon što je Šanel objavila što je uradio.

Ona je, naime, svog četvorogodišnjeg ljubimca posmatrala kako kopa rupu tik do betona u njenom prednjem dvorištu. Nije on inače neki kopač, a posebno ju je iznenadila energija koju je posvetio tome da kopa na istom mestu. Zbog toga je krenula u istragu – imala je, naime, problema s curenjem plina u kući nekoliko nedelja pre, kao i s grejanjem, pa se uplašila da se opet radi o nečemu takvom.

Uzela je aparatić koji meri nivo plina i proverila kuću. Sve je bilo u redu. No, pošto je Kobi i dalje uporno kopao, odlučila je da proveri na tom mestu. Ispostavilo se da tačno tamo gde Kobi kopa curi plin. Odmah je pozvala nadležne službe.

Pročitajte još...  IZBACILI PSA NA ULICU JER JE MEŠANAC OVE DVE RASE Rio danas ima novu porodicu, a prošli vlasnici nisu mogli ni da sanjaju koliko on zapravo vredi (FOTO/VIDEO)

– Iznenadilo me je to, moram priznati. Tako sam zahvalna Kobiju na ovome – rekla je Šanel, prenosi Guardian.

Radnici plinare su odmah izašli na teren i rešili problem. Zbog Kobija je na kraju sve završilo bezbolno.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare