“Kao da nam je crni oblak iznad glave”: Prokletstvo glumaca serije “Sulejman Veličanstveni”, od razvoda braka, neplodnosti do iznenadne smrti!

Javnosti nisu poznati svi detalji nesreća koje su pratile snimanje serije “Sulejman Veličanstveni“.

– Shvatila sam da nešto nije u redu kad sam naglo počela da se gojim iako sam redovno vežbala i pazila šta jedem. Izbezumila sam se od straha kad su usledili napadi panike, strašne noćne more i nesanica – kaže Merjem Uzerli, poznata kao Hurem.

Po rečima popularne Hurem, pre snimanja hit serije nije imala zdravstvenih problema. Zbog potreba snimanja, Merjem se preselila u Turski i kako kaže, sve joj je krenulo nizbrdo.

Fanovi su je napadali i vređali na ulici jer je bila previše zla na malim ekranima, a zbog serije joj je patio i privatni život. Kao da joj česte svađe s bivšim verenikom nisu bile dovoljne, Uzerli je psihički bila sve lošije. Zbog stresa na setu i prekida veridbe, glumica je pokušala da se ubije skočivši sa hotelskog balkona. Završila je na psihijatriji u Nemačkoj, a pomoć je navodno tražila i od iscelitelja.

Pročitajte još...  Sajam knjiga Vulkan - Alo.rs

– Uverili su je da je za sve kriva crna magija. Vidovnjaci misle da je neko bacio urok na nju, a nije isključeno ni da Merjem proganja uznemireni Huremin duh, kojem se ne sviđa kako ju je glumica prikazala u seriji – kažu prijatelji.

Nesreće nisu prestale ni nakon što je Uzerli napustila seriju. Ubrzo je saznala da je trudna, a verenik Kan Ates ju je ostavio i sad želi da je prikaže kao lošu majku, kako bi joj uzeo ćerku Laru.

Merjem ignoriše bivšeg verenika otkad joj je rekao da nikad nije želeo dete sa njom. Glumici će u podizanju deteta pomagati roditelji, sestra i prijateljice

Pročitajte još...  Snažna priča o tajnama i iskupljenju: "Kad se svet slomio" Džona Bojna u prodaji

Poznavaoci Kurana tvrde da je scenaristkinja oskrnavila islam i ismejala Osmanlije zbog čega ju je pratila nesreća

Sulejmana je scenaristkinja Meral Okaj pretvorila u razvratnog vođu koji samo misli na piće i žene, a sultanije i robinje je previše razgolitila. Zato su joj istanbulske gradske vlasti zabranile da snima istorijsku TV seriju na stvarnim lokacijama.

Scenario je naljutio i turskog premijera Redžepa Tajipa Erdogana, koji je hteo da zabrani prikazivanje serije. Nije uspeo, ali Meral je zbog njegovih pritisaka stalno morala da menja scenario.

– Pretili su mi ekstremni islamisti, pa sam neko vreme bila pod policijskom zaštitom, a bez telohranitelja nisam smela da izađem iz kuće – žalila se Okaj.

Pročitajte još...  Sajam knjiga Vulkan - Alo.rs

Šuška se da je stres u rekordnom roku pogoršao njeno zdravstveno stanje, jer je Meral umrla od raka pluća 2012. godine, samo pet meseci nakon što su joj ga dijagnostifikovali.

– Pre smrti se žalila da je opsedaju crne misli i da ima napade panike – otkrili su saradnici, koji su uvereni da ju je proganjao Huremin duh jer je sultanovu zakonitu suprugu prikazala kako spletkari i kao najgoru haremsku vešticu.

Bolje nije prošla ni glumica Nur Fetahoglu, koja u “Sulejmanu Veličanstvenom” glumi sultaniju Mahidevran, majku princa Mustafe. Otkad je počela da glumi u seriji, Nur se razvela od supruga Murata Ajsana, a nije joj potrajala ni strastvena veza s glumcem Necatijem Sasmazom. Kad se napokon srećno udala za bogatog biznismena Leventa Veziroglua, Mahidevran se ozbiljno povredila na snimanju serije.

Pročitajte još...  Snažna priča o tajnama i iskupljenju: "Kad se svet slomio" Džona Bojna u prodaji

Glumica je nezgodno stala i pala niz stepenice. Završila je u bolnici, a nedeljama posle nije mogla da ustane iz kreveta zbog povrede kičme. Nur navodno ima problema i sa plodnošću. Iako silno želi decu, nikako ne može da ostane trudna. Vidovnjaci tvrde da se prokletstvo njenog lika prenelo u stvaran život.

– Mahidevran je imala samo jednog sina kojeg je otac smaknuo, a Hurem je sultanu dala četiri sina i kćer. Očigledno je da su se zbog serije probudili strašni demoni iz prošlosti koji glumcima ne daju mira – kažu vidovnjaci.

Sreće u ljubavi nije imala ni Pelin Karahan, baš kao njen lik Mihrimah. Glumica se razvela dok je snimala seriju, a i Buraka Ozdživita, poznatijeg kao Bali-beg, je prevarila verenica.

Pročitajte još...  Sajam knjiga Vulkan - Alo.rs

– Kao da nam je crni oblak iznad glave otkad smo došle u Tursku – kažu Merjem i Nur.

Hurem i Mahidevran su se rodile i odrasle u Nemačkoj, a teško su se snalazile u konzervativnoj Turskoj.


Nasledila je MILIJARDE, završila fakultet i sve odbacila: Kada vidite kako izgleda kćerka Stiva Džobsa, biće vam jasno zašto je odabrala OVAKAV posao


Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!