Ovi Samsung-ovi telefoni neće dobiti novu Android nadogradnju // IT VESTISamsung-ovi telefoni počeli su da dovijaju One UI 5.1 nadogradnju temeljenu na Android-u 13 prošlog meseca, a već se govori o dolasku One UI 6.0 interfejsa sa Android-om 14. Prema trenutnim informacijama, beta testiranje nove nadogradnje započeće ovog leta, dok će stabilna verzija doći kasnije ove godine.

Ali, ako se u obzir uzme Samsung-ova starija politika za softverska ažuriranja, lista telefona koja neće dobiti novu Android nadogradnju sa One UI 6.0 interfejsom je poprilično dugačka. Reč je, naime, o uređajima koji su s One UI 5.0 nadogradnjom „ispucali“ sva tri velika ažuriranja koje je južnokorejski proizvođač obećao.

– Galaxy S10 Lite
– Galaxy S20 FE
– Galaxy S20 / S20+/ S20 Ultra
– Galaxy Note 10 Lite
– Galaxy Note 20 / Note 20 Ultra
– Galaxy Z Flip
– Galaxy Z Fold 2
– Galaxy A22 / A32/ A51/ A71

Osim telefona, Samsung ima i tablete koji neće dobiti novo ažuriranje.

– Galaxy Tab A8
– Galaxy Tab A7 Lite
– Galaxy Tab S6 Lite (2020)
– Galaxy Tab S7 / Tab S7+

Iako će prestanak softverske podrške razočarati neke korisnike, podsećamo da svi Galaxy vodeći telefoni predstavljeni nakon S21 serije, kao i odabrani telefoni srednjeg ranga počevši od Galaxy-ja A53 i A73, ispunjavaju uslove za do četiri velike Android nadogradnje i pet godina bezbednosnih zakrpi.

Pročitajte još...  iOS 18 neće doneti napredne AI funkcije za stare uređaje, osim za iPhone 15 Pro modele // Lajk.rs

Izvor: ITvesti.info

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare