REGISTRACIJA I TEHNIČKI PREGLED AUTOMOBILA NA JEDNOM MESTU „Dunav auto“ – pravo mesto za vaš automobil



U centrima „Dunav auta“ širom Srbije, na jednom mestu možete brzo i lako da obavite sve usluge neophodne za kompletnu registraciju vozila: počev od tehničkog pregleda, registracije i izdavanja registracione nalepnice, bez odlaska u MUP. Vlasnicima motornih vozila dostupne su i usluge: mali servis na putničkim vozilima, servisiranje pneumatika (montaža i balansiranje), zamena stakala na putničkim vozilima, servisiranje klima-uređaja i poliranja farova. I to nije sve! „Dunav auto“ je korisnicima usluga u 15 centara ponudio i mogućnost kupovine auto-guma, auto-kozmetike, paketa prve pomoći, motornih ulja i auto-stakala.

Vodeću poziciju na tržištu „Dunav auta“ potvrđuju rezultati i planovi za ovu i narednu godinu.

Prošlu godinu u „Dunav autu“ obeležio je rast broja obavljenih tehničkih pregleda motornih vozila, koji je premašio 113.000. Taj trend nastavlja se i u ovoj godini. Samo u prvih pet meseci pregledano je 15 odsto vozila više nego u istom periodu lane. Ove godine proširena je i mreža centara za prijem podataka i izdavanje tahografskih kartica na 62 lokacije koje su ravnomerno raspoređene širom Srbije.

Pročitajte još...  Znaci koji govore da je automobil ukraden

Nove usluge „Dunav auta“

„Dunav auto“ je od ove godine ovlašćen za utiskivanje identifikacionih oznaka u osam poslovnih jedinica, na području Beograda, Užica, Smedereva, Vranja, Zaječara, Kraljeva, Leskovca i Vršca. Društvo „Dunav auto“ je pored navedenih usluga prepoznatljivo i kao najveća nacionalna organizacija za rentiranje vozila. „Dunav auto rent“ dugoročno rentira 780, a u planu je i značajno povećanje rentiranih motorih vozila. Ta dodatna delatnost umnogome je doprinela jačanju brenda „Dunav auta“.

Ove godine pokrenut je i specijalizovani ogranak Društva „Dunav auto“ za procenu šteta na motornim vozilima za potrebe osiguranika Kompanije „Dunav osiguranje“, kao i drugih pravnih i fizičkih lica. Na proceni šteta na motornim vozilima angažovan je stručan tim, sastavljen od inženjera mašinske i saobraćajne struke, koji ovu usluga pruža u kratkim rokovima uz poštovanje visokih standarda u ovoj oblasti.

Pročitajte još...  Znaci koji govore da je automobil ukraden

Kvalitet, inoviranje i proširivanje ponude usluga biće prioritet celog tima „Dunav auta“ i u narednom periodu.

Registracija na 12 rata

Dodatna pogodnost je plaćanje registracije na tri do 12 mesečnih rata čekovima građana, posredstvom administrativne zabrane i platnim karticama.

Kako bi bez čekanja obavili tehnički pregled ili neku drugu uslugu u „Dunav autu“, klijenti, vlasnici motornih vozila, mogu se obratiti na imejl: office@dunavauto.co.rs.

Detaljnije informacije o uslugama, mreži centara i radnom vremenu svi zainteresovani mogu dobiti na sajtu Društva: www.dunavauto.rs.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare