Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas!

JASNA PORUKA DARIJE KISIĆ TEPAVČEVIĆ Građani Srbije ovo moraju da čuju, to je jedini način! (FOTO)

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević pozvala je danas sve građane da se vakcinišu kako bismo pobedili epidemiju korona virusa.

– Vakcinacija je jedini način da pobedimo korona virus. Do danas je u našoj zemlji 3.163.952 osoba primilo bar jednu dozu vakcine protiv infekcije korona virusom. Obuhvat vakcinacije od 54% punoletnih građana Republike Srbije je značajan, ali još uvek nedovoljan da dobijemo bitku sa ovim nevidljivim neprijateljem – istakla je ministarka.

Pridružite se našoj Facebook grupi Lajk.rs kako bi videli realnu sliku svega što se dešava oko nas! 🙃

Ona navodi da vakcinacijom postižemo stvaranje odbrambenih mehanizama u našem organizmu i ne dozvoljavamo virusu da se u nama umnožava i dalje prenosi na druge osobe.

Pročitajte još...  IZDAT VAŽAN APEL Dr Ašanin zabrinut: Klinička slika u ovom talasu sve teža, vakcinišite se

– Na taj način u našem telu stvaramo štit i ne damo virusu da opstane. U ovoj borbi svako od nas je podjednako važan i samo udruženim snagama možemo da pobedimo i sprečimo dalje obolevanje i umiranje od COVIDa-19. Republika Srbija je obezbedila besplatne, bezbedne i efikasne vakcine za sve njene građane. Virus će biti brzo pobeđen ukoliko se svako od nas vakciniše. Vakciniši se jer nekoga voliš i jer neko tebe voli – napisala je ministarka Darija Kisić Tepavčević na Instagramu.

 

 

BONUS VIDEO

Obaveštenja ✅
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Volela bih vaše mišljenje, ostavite komentar..x
()
x