Dijana Hrkalović uhapšena odmah nakon izlaska iz pritvora zbog planiranja bekstva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, uhapsili su sinoć bivšu državnu sekretarku MUP-a Dijanu Hrkalović i sproveli je u pritvorsku jedinicu Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu.

Stevica Deđanski iz Centra za međunarodnu saradnju objašnjava da ako je sada postojala mogućnost da Dijana pobegne iz zemlje, postavlja se pitanje zašto je prvi put puštena iz zatvora.

– Nešto tu ne štima – kaže Deđanski.

Kako je Deđanski dodao, ona je “pala, pa ustala” jer je odmah nakon puštanja izbacivala slike na društvene mreže, što je svojevrsna vrsta provokacije.

Dejan Miletić, predsednik Centra za proučavanje globalizacije ističe da oni koji stoje iza Belivukove krivinalne grupe moraju da popadaju.

Pročitajte još...  Ovaj grad je meka i medina za srpske krimose

Ne može da se prisluškuje, a da se ne zna ko je to radio. Ne može da ne bude odgovoran, ma ko da je sa te strane. Ako su uključeni ljudi iz MUP moraju da idu u zatvor. To su vitalne institucije koje ne smeju da budu ugrožene – kaže Miletić.

– Verovatno se spremalo bekstvo, i policija nije želela da dozvoli da se to desi – priča Miletić.

Đorđe Milićević, narodni poslanik objašnjava da institucije znaju šta rade.

– Ministarstvo je zadalo jedan ozbiljan udarac kriminalu u Srbiji. Sada se zalažem da ovo referendumsko pitanje mora i treba da prođe, jer će ojačati srpsko pravosuđe – priča Milićević.

Pročitajte još...  NEOBIČNA KRAĐA U NOVOM SADU Svi su mislili da im je meta električni trotinet, međutim... (VIDEO)

– Pomenuli ste diplomatski pasoš? Odakle njoj to? Onog trenutka kada ste uhapšeni, on se vama oduzima. I ja ga imam, i kada ne budem poslanik, ja moram da ga vratim – nastavlja Milićević.

BONUS VIDEO

 

 

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!