Valjevo i Osečina oplakuju studente i sportisteSudeći po prvim, nezvaničnim informacijama, N. A. (20), njegova devojka I. M. (20) i njihov drug O. P. (21), vraćali su se iz Novog Sada za Valjevo, kad je na području Draginja iz za sada nepoznatih okolnosti, „pežo 307“ koji je vozio N. A. izgubio kontrolu i prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo. U direktnom sudaru sa kamionom, svo troje mladih izgubilo je život na licu mesta, kao i pas kojeg je I. M, na mestu suvozača, držala u krilu.

Vozač “pežoa” N. A. bio je student Tehničkog fakulteta u Novom Sadu. Rođeni Osečinac je u Valjevu prethodno završio srednju Tehničku školu i praktično nastavio da bude žitelj Valjeva pošto je i upisao fakultet u Novom Sadu. Košarku je trenirao u valjevskom “Studentu”, a trenutno je nastupao za KK “Osečina”, klub iz rodnog mesta.

Pročitajte još...  Jedna osoba nastradala na Mostu slobode

– Izuzetan mladić o kome svi koji su ga poznavali i u Osečini i u Valjevu imaju samo reči hvale. Sportista, zdrav, uvek nasmejan i prema svima izuzetno blagonaklon. Vožnju je položio kada je postao punoletan i često je bio za volanom, jer je putovao na relaciji Novi Sad-Valjevo, u kome ima stan, pa onda u roditeljski dom u Osečini. Nikada ni jedan problem u vožnji ili prekršaj, šta više, bio je odličan, siguran i vešt vozač, tako da je teško i poverovati da je nastradao na delu puta koji mu je bio tako poznat i kojim je često išao – pričaju za Blic njegovi potreseni prijatelji iz Valjeva i Osečine.

Njegova devojka I. M, s kojom je bio u vezi od srednjoškolskih dana, takođe je bila studentkinja u Novom Sadu, a sudeći po njenom Fejsbuk profilu, studirala je Pravni fakultet u tom gradu i ujedno se bavila profesionalnom šminkom. Na profilu je i zajednička fotografija mladog para, uslikani s leđa na obali mora, na jednom od zajedničkih letovanja.

Pročitajte još...  Muškarac pao sa sprata u Novom Sadu

Valjevo je u ovoj saobraćajnoj nesreći ostalo i bez njihovog, godinu dana starijeg, prijatelja O. P. (21), takođe perspektivnog sportiste, jer je ove sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba „Metalac“.

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare