OTAC MU POGINUO PROŠLE GODINE, A ON SINOĆ: Bio najbolji strelac RK Metalac, pred njim je bila svetla budućnost

Valjevo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras u Draginju, ostalo bez N. A. (20), I. M. (20)  i O. P. (21), perspektivnog sportiste koji je ove sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba “Metalac”.

O. P. bio je najbolji strelac tima i najbolji strelac na nedavnom rukometnom memorijalu Nikola Jevremović Gužva u Valjevu.

Da tragedija njegove porodice bude još veća, njegov otac S. P. (51) poginuo je pre nešto više od godinu dana. Na njega je, 14. decembra prošle godine, dok se kretao prugom Beograd-Bar, na nadvožnjaku u valjevskom naselju Gradac, naleteo brzi voz i usmrtio ga na licu mesta.

Pročitajte još...  Na magstralnom putu Čačak - Kraljevo u mestu Katrga došlo je do saobraćajne nesreće

Podsetimo, N. A. (20), njegova devojka I. M. (20) i O.P. poginuli su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila večeras, kada je na području Draginja iz za sada nepoznatih okolnosti, “pežo 307” koji je vozio N. A. izgubio kontrolu i prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo. U direktnom sudaru sa kamionom, svo troje mladih izgubilo je život na licu mesta, kao i pas kojeg je I. M, na mestu suvozača, držala u krilu.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!