Pijan i drogiran ubio mladića (19) i ostavio ga na putu!

Tokom istrage potvrđuju se i prvobitne informacije da je N. Z. te noći nesrećnog Đokića, 19-godišnjeg mladića iz batočinskog sela Žirovnica usmrtio pijan i drogiran i ostavio ga na putu!

Vratio se posle otprilike dva sata kada je navodno njegov otac primetio slupan auto i zajedno sa njim otišao na lice mesta. Nesrećnom Đokiću, inače omiljenom i vrednom momku za koga svi u okolini imaju samo reči hvale na žalost – nije bilo spasa, pronađen je mrtav.

Sve ovo izazvalo je veliko nezadovoljstvo građana u ovom kraju.

Prema nepotvrđenim informacijama N. Z. povremeno živi u Fracuskoj i često je viđan kako juri automobilom putevima Batočine i Lapova. I njegov FB profil je u znaku automobila, a na naslovnoj strani izbačena je fotografija volana „hjundaija“.

Pročitajte još...  FILMSKA PLJAČKA U TEMERINU: Maskirani i naoružani razbojnici uleteli u menjačnicu!

U Višem tužilaštvu u Kragujevcu koje je preuzelo slučaj naši izvori potvrdili su nam da je N. Z u krvi imao iznad jednog promila alkohola, a analizom krvi je utvrđeno prisustvo i psihoaktivnih supstanci u krvi.

Nesrećni mladić za koga cela okolina ima samo reči hvale, da je bio dete za primer, kulturan i izuzetno vredan, kažu meštani za Ucentar.com stradao je u ulici koja je prava pista tokom noći za brzu vožnju i bahate vozače. Automobili besomučno jure, a pitanje dana je bilo kada će se tragedija dogoditi.

Građani Lapova su u nekoliko navrata pisali peticije da se proširi trotoar ili ulica obezbedi na šta je ovdašnja gradska vlast ostala gluva. Nesrećni mladić vraćao se sa sastanka sa devojkom koja živi u ovoj šumadijskoj varošici.

Pročitajte još...  Ukrao iz magacina firme i na crnom tržištu prodao više od 38.000 litara ulja

Istraga je u toku.

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!