JOVANU U SMRT OTERALI ZELENAŠI?! BILA U DUŽNIČKOM PAKLU?! Istraga tragične smrti biznismenke na Zlatiboru!

Biznismenka Jovana Marjanović (54) iz Niša ubila se 22. decembra na Zlatiboru pod strašnim pritiskom zelenaša, pokazuju prvi rezultati istrage! Jovana je kao podizvođač radila na izgradnji skupocenih apartmana, ali nije mogla da isfinansira radove pa je upala u dugove kod zelenaša. U policiji sumnjaju da je trpela strašne pretnje i ucene i da se iz očaja odlučila na samoubistvo.

Da je Jovana imala ozbiljne probleme i da više nije mogla da se nosi sa pritiskom, potvrdila je i njena ćerka Ljiljana, koja je poručila: ‘Ako se dokaže da mi se majka ubila, javno ću otkriti sve što znam.'

Nema tragova povreda

Jovanino telo pronađeno je u nedelju, 26. decembra, posle četvorodnevne potrage, pored jednog potoka u Tić polju, oko dva kilometra od centra Zlatibora. Izvor iz istrage kaže da je pored tela nađena i ispijena flaša rakije dunjevače, kao i nekoliko praznih kutija lekova za smirenje.


ZLA KOB PORODICE MARJANOVIĆ! Jovanin rođeni brat izvršio samoubistvo?!KAKO JE UMRLA JOVANA? Naložena obdukcija tela Marjanovićeve

KAKO JE UMRLA JOVANA? Naložena obdukcija tela Marjanovićeve

Informer

Mesto gde je pronađen Jovanin telefon

Na telu nije bilo nikakvih povreda niti tragova nasilja i sve izgleda kao da se otrovala alkoholom i lekovima za smirenje, a potom najverovatnije i smrzla, pošto je u toku noći temperatura bila debelo ispod nule. Naložena je obdukcija tela, koja će brzo biti gotova, ali rezultati toksikoloških analiza stići će verovatno tek za desetak dana… – rekao nam je naš izvor.

Pročitajte još...  JEZIVO PORODIČNO NASILJE U ZEMUNU Osumnjičenom određen pritvor

Tokom potrage za Jovanom, ali i nakon pronalaska njenog tela, policija je uzela izjave od njene tri ćerke, kao i od njenog poslovnog i emotivnog partnera, s kojim je poslednjih meseci živela na Zlatiboru, gde je i radila.

I brat joj se ubio, i to na kućnom pragu?!

Smrt Jovane Marjanović nije prva tragedija koja je zadesila njenu porodicu. Prema priči komšija porodice Marjanović iz Leskovca, odakle je Jovana rodom, njen brat se pre više godina ubio, i to na kućnom pragu.

Jovanin brat je, koliko se sećam, bio profesor fizičkog. Napustio nas je zauvek pre više godina, ne mogu tačno da se setim koja je godina bila, ali znam da je bilo poodavno. Iako porodica gotovo nikada ne govori o tome, po gradu se priča da je on izvršio samoubistvo na kućnom pragu… Porodica Marjanović je inače ugledna, uspešna, kulturna i vredna, ali nažalost nesrećna – kaže komšinica Jovanine porodice iz Leskovca.

Pročitajte još...  Nasilnik Koroman otvoreno pljuvao po Srbima i lobirao za Đukanovića

Ćerke su potvrdile da im je majka imala poslovnih problema i da je bila pod velikim pritiskom. Saslušan je i Jovanin partner, koji je i poligrafski ispitan, i pokazalo se da on nema nikakve veze sa njenom smrću. Inspektori su potom saslušali i sve poznate Jovanine poslovne partnere, pa se saznalo da je ona izvodila građevinske radove na kompenzaciju, tako što je veliki deo radova naplaćivala u gotovim apartmanima, a ne u novcu. Postoje ozbiljne indicije da nije imala novca da isfinansira sve radove, pa se zadužila kod zelenaša, koji su počeli da joj prete da će joj oteti imovinu i da će joj povrediti ćerke. Jovana iz straha nije smela da prijavi te pretnje policiji, a stravičan pritisak nije mogla da izdrži, pa je rešila da sebi prekrati muke – kazao je naš izvor.

Pročitajte još...  U Bosni dolijao kriminalac koji je hteo da napravi haos u Beogradu

Inače, iza Jovane su ostale tri ćerke, od kojih su dve, Ljiljana i Brankica, aktivno učestvovale u potrazi za majkom. Kad je 26. decembra pronađeno Jovanino telo, njene ćerke su objavile na društvenim mrežama:

“Dragi prijatelji, pronašli smo mamu, nažalost, napustila nas je zauvek. Najdivnija žena na svetu, anđeo… Ostaćeš u našim srcima zauvek, najvoljenija, najmilija majko…”, piše, između ostalog, u poruci.

printscreen

Ćerka Ljiljana je zatim u izjavi za medije nagovestila šta se krije iza tragične sudbine njene majke.

– Nismo verovali da bi naša majka mogla da izvrši samoubistvo. Nije bila sklona suicidu, to je žena koja je volela život, bila je vernik. Imala je, međutim, ozbiljne privatne probleme i trpela je prevelik pritisak… Pretpostavljam da više nije mogla da se izbori sa tim pritiskom. Čekamo rezultate obdukcije, kada ćemo sa sigurnošću moći da potvrdimo šta se zapravo desilo. Ako se radi o samoubistvu, imam sve informacije koje ću da pustim u javnost i to će izaći na veliko… – rekla je Ljiljana, koja je potom zahvalila svima koji su učestvovali u potrazi za njenom majkom.

Pročitajte još...  Carinici u koferu našli vredne pravoslavne ikone

Smrzla se u snu?

Podsetimo, Jovana Marjanović je nestala u sredu, 22. decembra, nakon što je oko 20 časova izašla iz stana na Zlatiboru, u kom je živela sa dečkom. Bila je nedostupna cele noći, a narednog jutra jedan građevinski radnik je pronašao Jovanin telefon u jarku pored vodovodnih cevi preko puta benzinske pumpe, blizu kružnog toka na Zlatiboru.

Tada je krenula opsežna potraga za Jovanom, a njene ćerke su uputile apel javnosti, tražeći pomoć. Majci su tada javno poslale poruku da će se rešiti svi problemi, da ne brine, samo da bude živa i zdrava. Međutim, Jovanino telo su nakon četiri dana pretrage pronašla sedmorica mladića iz Narodne patrole Užice. Prema njihovim izjavama, izgledalo je kao da je Jovana umrla u snu, od smrzavanja.

Pročitajte još...  PREMINUO OTAC KOJEM JE SIN METALNOM ŠIPKOM SMRSKAO GLAVU Nakon nekoliko dana borbe, izgubio bitku za život

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!