Policija dostavila izveštaj o slučaju protiv repera Numera. Tužilaštvo traži saslušanje devojke koja ga je optužila da je tukao i maltretirao

Prema informacijama koje poseduju mediji Tužilaštvo će u narednim danima sprovesti dodatne provere.

– Biće saslušana devojka nad kojom je, kako se sumnja reper izvršio nasilje, nakon čega će biti doneta odluka o daljem toku postupka – navodi za medije izvor upoznat sa slučajem.

Kako se saznaje, policija još uvek nije uzela izjavu od repera koji se nalazi u Kostolcu gde mu je i prebivalište.

On će iskaz dati pred tužilaštvom nakon što prvobitno bude saslušana devojka, piše “Blic”.

Podsetimo, politička aktivistkinja Nina Stojaković na svom Tviter profilu iznela je tvrdnje da je njena sestra Lidija navodno pretrpela nasilje od svog bivšeg momka repera Uroša Radivojevića, poznatijeg kao reper Numero, sa kojim je raskinula pre mesec i po dana.

Pročitajte još...  OVO JE UZROK POŽARA U ŠKOLI NA VIDIKOVCU: U sali je bilo oko 20 dece

– Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon sto je pokušala da se ubije. Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gde joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izveštaj lekara iako ima nekoliko svedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je video u modricama i kome je prvom sve priznala.

– Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. zašto nisu zvali policiju – ne znam. Besna sam i na komšije koji su nocima slušali da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvali policiju već se žalili gazdarici stana na buku ?! Besna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu zenama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mesec dana kasnije!

Pročitajte još...  Poznati Tviteraš je pao sa još devet pedofila

– “Sto nije prijavila ranije?”, pa jednostavno, jer je bila prestravljena do kostiju. “Kako niste primetili?”, nismo, nažalost, jer je modrice i ožiljke sakrivala a njeno loše psihičko stanje smo pripisivali depresiji koja joj je dijagnostikovana.

– Dečko koji je nije samo tukao, već gušio do onesvešćivanja, psihički zlostavljao i manipulisao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mlađima poznat kao Numero, reper. Ako policija ne može da uradi ništa, ja mogu da stanem uz svoju sestru i kažem javno ime i prezime nasilnika – napisala je ona.

Ubrzo nakon toga, još jedna njegova bivša devojka rekla je da je od Numera doživela isto.

Pročitajte još...  HAPŠENJE U BEOGRADU Preprečili put Viškovićevom sinu, pretili obezbeđenju

Uskoro Opširnije na Alo.rs>

Obaveštenja
Obavesti me:
guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Molimo online portale, ako kopirate orginalni članak sa našeg portala, NAVEDITE (Backlink) NAS KAO IZVOR. Hvala!