MISTERIOZAN ZLOČIN U MELENCIMA Pored mrtve babe pronađena čokolada!Telo Olgice T. iz Melenaca kod Zrenjanina pronađeno je nasred ulice na katolički Božić oko 19.30 sati, a zasad još uvek vlada misterija šta se s njom dogodilo! Sumnja se da je žena  brutalno ubijena, saznaje Alo !

Telo žene poslato je na obdukciju, a od meštana Melenaca može se čuti da je nesrećnu ženu neko ubio.

– Čula sam da je mladić koji je automobilom prolazio i primetio telo žene u kanalu, pored puta u Ulici Žarka Adamova, u subotu uveče slučaj prijavio policiji – kaže žena iz ulice u kojoj je živela i Olgica T.

Olgica je živela sama nakon smrti supruga, a dece nisu imali.

Pročitajte još...  "RADIO SAM U PODRUMU PIĆA ZA 60.000 DINARA" Velja Nevolja pravi cirkus na suđenju

– Navodno je telo pronađeno u lokvi krvi, sa više povreda po glavi i ubodnih rana – dodaje komšinica, glasno se pitajući šta je i kome zgrešila jadna Olgica, koja je nekada radila u Zemljoradničkoj zadruzi i pre tri godine ostala bez supruga.

Prema priči nekih meštana Melenaca, policija intenzivno traga za eventualnim počiniocem zločina, a neke mlađe muške osobe su čak i privedene, ali zasad nikakvih zvaničnih potvrda nema.

– Navodno je na nogama imala papuče, a pored tela je pronađena čokolada, što ukazuje da se vraćala iz obližnjeg marketa ili je možda krenula kod nekoga na Božić – kaže žitelj Melenaca.

Pročitajte još...  OVO JE LELA (50) KOJU JE NIKOLA ZVERSKI ZAKLAO NA NOVOM BEOGRADU Prijatelji i kolege neutešni nakon tragedije

guest
0 Komentari
Inline povratne informacije
Pogledajte sve komentare